Kære alle læsere

Kære alle læsere

Jeg har valgt at starte en blog op igen og denne gang på Bloggers Delight som preimium blogger, hvilket jeg er meget spændt på. Sidste gang var det med min søster under domænet ”twosistersalike”. Det var en ny verden, som åbnede sig for os, og vi havde et fælles mål om at berette om vores liv og gøremål, ikke med markant henblik på at blive professionelle bloggere, men fordi lysten til “skrivet” og historien var der. Lysten har genfundet sig hos mig, og jeg har nu startet en blog op for mig selv ”augustabeyer.dk”, her vil jeg fortælle jer om mit modelliv og privatliv, gode og dårlige oplevelser, og hvad det nu ellers høre med til dagligdagens gang. En anden ting som spiller en rolle er, at jeg er ”tilbage” som fuldtidsmodel, efter at have haft et bijob som showroom coordinator et lille års tid i 2017.

Jeg savner at skrive og fortælle, samt jeg føler, at jeg har noget at dele omkring den branche jeg arbejder i. Desuden har jeg mere tid til at skrive indsigtsgivende indlæg.  Jeg håber at i vil læse med

Kys Augusta

26694716_10156092814048308_1290190080_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære alle læsere