Kære alle læsere

Skiftet til Le Management

Jeg valgte at skifte bureau til Le Management i oktober 2017, og valget var helt rigtigt for mig. Le Management er meget dygtige til deres arbejde, og jeg stoler på at de varetager mine bedste interesser. Skiftet kom efter lang tids overvejelser. Jeg havde været glad for Etoile Models, og haft nogle fantastisk jobs, muligheder og oplevelser med dem, dog begyndte det at hælde nedad, de forstod ikke mine ønsker og drømme, samt ikke havde kompetencerne til at tage min karriere der hvor den skulle hen.
I 2017 arbejdede jeg hos et PR bureau som showroom coordinator, og derfor tænkte jeg ikke på samme måde over manglen på arbejde, da jeg gik på arbejde hver dag fra 8.30-16.30, medmindre jeg fik modeljobs. Det var et spændende arbejde og jeg har lært en del, men dette PR bureau indfriede ikke mine tanker om muligvis, at drosle ned på jobbet, tværtimod fik det mig til at savne min gamle hverdag, og var derfor med til mit ønske om at skifte bureau. Jeg havde snakket med flere forskellige bureauer, men endte på Le M og de har bestemt ikke skuffet mig, man bliver en del af skøn familie, og desuden kom jeg med en fuld pakke. Jeg har en god bog, mange billeder, jeg har gået mange catwalks, skudt kampagner og editorials, så ja min ”uddannelse” og CV, var lige til at gå i krig med.
Stemningen på det kontor hvor jeg arbejdede, var ikke præget af god kollegaomsorg, og jeg blev “udnyttet” i mine kompetencer følte jeg, og samtidige havde jeg for få arbejdsopgaver til at holde mig kørende, da jeg har meget krudt i røven. Jeg kunne dog med god samvittighed overfor virksomheden og mig selv ikke beholde jobbet, da mit modelarbejde begyndte at tage til og min træning stadig skulle holdes. Der var ikke nok timer i døgnet og jeg havde for mange rejsedage væk fra kontoret, så det gik ikke op i en højere enhed. Jeg er meget glad for min beslutning om at skifte modelbureau, dog sniger uvisheden og nervøsiteten sig ind, om hvornår næste job kommer. Her skal tålmodighed til at stå sin distance. Jeg har nu været fuldtidsmodel i 4,5 år cirka, og jeg elsker mit arbejde, det er dog ikke altid lige sjovt.
Mit bedste råd til nogle i den her branche, og en kreativ branche generelt er tålmodighed, pisse irriterende råd, men gavnligt.

27994053_10156192793918308_1854848503_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære alle læsere