Skiftet til Le Management

Min første gang i Pisa

I december 2017 var jeg et smut i Pisa for første gang for at arbejde, og hver gang at jeg er afsted, føler jeg en stor ære i at levere mit bedste.
Jeg var afsted med en meget stor produktion, og jeg blev kørt til et “mindre” luksushotel, hvor kunden havde lejet hele hotellet i en uge. Jeg skulle arbejde i 2 dage, sammen med to børn, to andre kvinder og to mænd. Hotellet var overdådigt og havde kunst alle vegne, så jeg skulle virkelig passe på, da jeg er en klodsmajor og ødelægger alt jeg kommer i nærheden af. Jeg ankom dagen før jeg skulle arbejde, så jeg havde fri fra en femten tiden og frem til næste morgen. Jeg besluttede mig for at løbe en tur.

Vi kender alle sammen det når man er ude at løbe og tarmene begynder at larme, jeg begyndte at løbe hurtigere på vej hjem og havde koldsved – virkelig – vi er vel kun mennesker, og jeg kunne simpelthen ikke nå tilbage, så Toscanas vinmarker fik en del af Augusta. Næste dag efter endt arbejdsdag, skulle jeg ud at løbe igen, nemmeste måde at få motion når man rejser meget, typisk larmede tarmene igen, men denne gang nåede jeg hjem.
Der var en udendørs opvarmet pool som jeg også fik benyttet i fritiden. Det var et meget sødt og dygtigt team jeg var afsted med, og vi skød billeder på kryds og tværs. Nogle solo, andre par og hele “familien” på et foto, så dagene var meget let og legende. Det var dog lidt koldt i sommertøj, men sådan er det altid. Man skyder vintertøj om sommeren og sommertøj om vinteren.
Tilbage til hotellet. Vi havde vores egen private kok som lavede morgen, frokost og aftensmad til os. Det var fantastisk, vi fik traditionelle italienske retter, som gnocci hvilket jeg elsker og andre gode sager. Vi kunne bestille æg på 4 forskellige måder til morgenmad, og ja det var bare rigtig hyggeligt. Desværre var mit fly på vej hjem aflyst og jeg kom hjem 5 timer senere end forventet til København, men det er en del af jobbet.

27848605_10156184423688308_1947820562_n

27935024_10156184423683308_604071811_n

27847834_10156184423658308_515570355_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skiftet til Le Management