Min første gang i Pisa

Beauty

a1

Denne beauty skydning var min første for Le Management. Teamet bestod af fotograf Henrik Adamsen og make up artist Vivi Pilgaard. Beauty skydninger kan være ekstra svære, da modellen kun har sit ansigt at udtrykke sig med. Jeg elsker den slags serier, og det billederne fortæller her. Det er en meget smuk og stemningsfuld serie efter min mening. Det kan tage mange timer at få billederne i kassen da make uppen skal rettes til ofte, kroppen skal drejes helt korrekt, og selve make up tiden er langt længere end til en kampagne skydning. Fotograf og model skal finde en synergi, hvilket er essentielt for hver skydning. Herefter begynder magien og billederne bliver så småt til en serie som alle er tilfredse med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første gang i Pisa