Bland selv slik

Modeuge

Under den københavnske modeuge her i februar havde jeg faktisk ikke travlt. Jeg havde et job for bestseller om tirsdagen, og det kan altid variere hvor hektisk det kan være, men et par ting skulle jeg dog.
Den ene var Le management closing party på Dandy med min storesøster Viktoria fredag aften, hvor der var farverige cocktails, søde modeller og lækre goodiebags. Vi dansede til svedige toner hele aften.
Midt i ugen tog jeg forbi “the le management x blitz pr boost”. Det var en beuaty lounge hvor os modeller kunne få en ansigtsbehandling, tage en lille pause fra modeugen, få lækre forfriskninger og goodiebags, whats not to like. Selvfølgelig skulle jeg have en facial, hvor jeg fik, at vide at jeg har meget sensitiv hud.
Le management er et super godt bureau, som værner om deres modeller og forsøger, at skabe en relation mellem os. Vi er ikke konkurrenter vi er kollegaer.
Jeg har været i mange af disse lounges før både i New York og London. De er helt fantastiske. I New York var lougen åbent hver dag, og man skulle have et medlemskort for at kunne komme ind. Her fik vi workshops, sko, massage, brunch og mange andre goder, desuden kunne vi modeller lære hinanden lidt bedre at kende, hvilket var rigtig skønt. Da jeg startede min karriere i New York havde jeg ikke data på telefonen, derfor gik jeg ofte ned i lougen ved Union Sqaure hvis det passede ind i mit skema, så jeg kunne få fat på venner og familie. Bonus var, at få lov til at træne i et gym i “the meet packing distict”, så ingen undskyldninger for ikke at komme ud af fjererne.
Tilbage til den danske modeuge var jeg den helt store underholdning til festen på Dandy. Jeg havde et leopardprintet sæt på til eventet, og der var tilfældigvis en leopard sofa ved garderoben / toiletterne. I det tidsrum hvor min søster og jeg sad der, kom der omkring 20+ mennesker hen og kommenterede på kombinationen. Mine bookere skulle også hen og klikke fotos af en stor grinende mig omgivet af lidt for meget leopard.

27939700_10156184415808308_1331584838_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bland selv slik