Ystad Saltsjöbad

Brilleabe

Min formiddag i går stod på event i Days flagship store i Pilestræde. I modebranchen sker der non stop noget nyt. Eventet blev holdt fordi, at Louis Nielsen lancerer en eksklusiv Day Eyewear kollektion. Der bliver ofte samarbejdet på tværs af modehuse og andre fabrikanter omkring nye produkter og designs.
De feminine detaljer og danske design var virkelig i fokus. Day Eyewear byder på 18 forskellige brillestel som både kan bruges som brille og solbriller. De inviterede gæster fik lov til at vælge det par, som de var mest vilde med. Jeg har ikke brug for briller (endnu) og derfor valgte jeg et par solbriller. Det var et tough valg, da mange af stellene for en gangs skyld passede til mit petite hoved. Det giver mig forskellige udfordringer som for eksempel kan jeg ikke købe en hat uden, at den skal speciel laves. Brillerne bød på en bred farvepalet med robust grøn, sort, guld og støvet rosa. Jeg glæder mig til at vise jer det par som faldt i min smag.

Da vi ankom til butikken var der linet op med økologisk bæredygtig morgenmad fra Glo. Jeg er bekendt med Glo (som ligger i Magasin) og deres “motto” er, at “du bliver hvad du spiser” hvilket jeg er meget enig i. Formiddagen var meget hyggelig da kombinationen af søde kvinder, introduktionen af brillerne og maden var lige i øjet. Events er ikke nyt territorium for mig, men jeg er ofte den som ikke kender så mange, og derfor kommer mine tale evner/gaver i brug. Heldigvis er de danske modekvinder og bloggere vant til at snakke med nye mennesker.

28383055_10156221066928308_753423170_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ystad Saltsjöbad