Brilleabe

Dusseldorf

Senere i dag flyver jeg til Dusseldorf for at arbejde for Esprit. Jeg har aldrig været i Dusseldorf før. Jeg får nok ikke set det store af byen, da jeg skal være i et studie mens jeg arbejder. En lille opdatering af min tur og hvilke seværdigheder jeg dog fik set, skriver jeg om, når jeg er hjemme igen.
Jeg nyder når jeg er på mine små ture væk fra hjemmet. Det er en nødvendighed for alle (mener jeg), at få alene tid fra tid til anden. Man kan fylde hele sengen, vælge serie og få tid til at læse (hvis man er til det) i flyet.
Jeg sætter egenligt også altid mere pris på mit hjem, når jeg har været et par dage væk.

I lørdags havde min mor og jeg mor/datter dag. Vi tog på madklubben Frederiksberg for at få lækker morgenmad. Jeg fik vesterhavsost, røræg, brød og skyr med honning og granola. Min mor fik hønsesalat på surdejsbrød med trøffelmayo samt en crossoint. Det hele var meget velsmagende og vi blev mætte. Bagefter gik vi en lang tur i Frederiksberghave og jeg fik købt hørfrøolie. Jeg får ikke smurt mine led indefra, og det begynder at værke i mine knæ, grundet mit aktivitetsniveau, så min veninde anbefaldede mig hørfrøolie fra Urtekram. Jeg ønsker en skøn weekend til alle.

img_6095-25-02-18-12-42

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brilleabe