Dusseldorf

Typisk mandag

Jeg har haft en vaskeægte mandag møgdag i dag.
Mandag er lidt blevet den dag som bliver mobbet. En typisk mandag er lig med en lorte dag. Det startede i går med forsinket fly og driver, mit nøglekort til hotelværelset virkede ikke og internettet er så skod, at jeg ikke kan se badehotellet. Min arbejdsdag startede godt ud hos Esprit hvor jeg mødte andre kvindelige modeller og vi spiste morgenmad sammen.
Jeg kom i hår og make up, hvor det rette look skulle skabes. Desværre var kunden og fotografen ikke vilde med det look, som blev lavet. De næste mange timer står på frisure/make up making om og om igen. Jeg fik følelsen af, at det virkelig var mig som der var noget galt med, det er jo mit hår kan man sige. Der var en trykket og stresset stemning, da vi jo skulle igang med at skyde. Vi havde en deadline på 27 outfits som skulle nåes. Fotografen sagde nej til hver eneste frisure jeg fik lavet og jeg kunne næsten ikke holde tårerne tilbage. Jeg har ikke noget imod en udfordring, men her står jeg bare, og ser på, mens at jeg er forkert. Når jeg stod på settet fik jeg besked på at smile, så skulle jeg ikke smile, så var tøjet forkert, så var der for lidt knald på make uppen. Det var meget hårdt, at få en slags kritik, som jeg ikke kan ændre ved. Hele morgen/formiddagen var kaotisk og selvom jeg godt ved, at det er teamet som skal have styr på disse ting, følte jeg mig meget ubehageligt til mode.  Mine øjne var ved, at løbe over konstant, men lige pludselig sad håret der og make up var on point efter virkelige flere timer. Teamet begyndte at grine sammen, vi tog pis på hinanden, tøjet var mere rigtigt og mine poseringer gode. Chefen kom ind fra højre og fortalte, at han var meget tilfreds med billederne, og dér faldt en sten fra mit hjerte. Fordi jeg ved, at jeg kan levere, men nogle gange er man bare et dårligt match til det bookede job. Jeg kan dog ikke gå hjem fra en arbejdsdag uden at vide ,at jeg har gjort mit til, at skydningen fungerer og har leveret af bedste evne. I sidste ende blev mandagen bedre. Det gik op i en højere enhed og det sætter jeg virkelig pris på. Hvad dagen bringer i morgen bliver interessant. Jeg er stadig emotionelt påvirket, og tænker at smutte i hotellets gym for at få tankerne lidt på afstand. Jeg håber, at jeres mandag har været bedre ved jer.

27939494_10156192793968308_1384461046_n

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dusseldorf