Typisk mandag

Homebound

Så er jeg hjemme fra Dusseldorf igen. Jeg kan starte med at fortælle, at anden skyde dag gik lige efter bogen. Højt humør og gode billeder gennem hele dagen. Jeg endte med træning på hotelværelset mandag aften, fordi det gym jeg kom ned til, var et løbebånd, en cykel og en crosstrainer, og derfor blev det til plankeøvelser på gulvet.
Som antaget så jeg kun studie, lufthavn og hotel. På nogle af mine arbejdsrejser får jeg mulighed for at se byen, gå på restaurant  og opleve andre seværdigheder og andre gange ikke. Sådan var det på denne tur, men så fik jeg mulighed for læse mine bøger og arbejde på bloggen.
Efter min skod mandag, havde jeg snakket med forskellige mennesker omkring det. Jeg er utrolig glad for mit netværk, som løfter mig op, når jeg ikke har det så godt. Min familie, Kasper og venner er utrolig støttende, om jeg har en god eller dårlig dag.
Min mor sagde til mig “alle kan have dårlige dage på alle arbejdspladser”. Det ved jeg passer, da det var en af de tanker, som jeg prøvede at holde fast ved, ved første skyde dags strabadser. You loose some and you win some, jeg vil nu altid gerne vinde. Derfor skal jeg lige have en dag eller to til at processere “dårlig” hændelser. Jeg har prøvet det på andre arbejdspladser, så det er ikke fremmed for mig. Jeg havde en god work trip i sidste ende, men kan intet fortælle om Dusseldorf desværre.

I dag har jeg været et smut forbi min frisør Vicki for, at få frisket mine lokker lidt op i denne vinterkulde. De skadelig behandlinger mit hår ofte er igennem grundet mit arbejde gør også, at lidt ekstra pleje er nødvendigt.

img_6215-28-02-18-17-05

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Typisk mandag