Forhold og modellivet?

Mandagen gentager sig

Pt. sidder jeg i Kastrup lufthavn. Jeg skulle med flyet til Hamborg i morges klokken 08. Jeg ankommer i lufthavnen og ser at gate informationen først kommer 8.15, allerede der tænker jeg fuck. Jeg får en besked om, at mit fly er forsinket til klokken 9.30. Tiden skrider frem og slår 9.15 da boarding starter. Jeg har lige akkurat fundet min plads, da piloten meddeler, at flyet er forsinket grundet vejr situtationen i Hamborg.
I morgen skal jeg arbejde i Hamborg for kunden Alba Moda. Le Managment ville gerne slå to fluer med et smæk og derfor skulle jeg rundt og caste i dag. Castings er hvor man møder forskellige kunder alt fra reklamebureauer, modehuse, store kommercielle kunder som Zalando, designere, fotografer og castingsdirectors. Jeg tager rundt en hel dag for, at så frø til mulige fremtidige jobs. Jeg har min Ipad med, hvor jeg digitalt, kan vise min bog frem (bogen indeholder udvalgte billeder af mig) og setcards jeg kan aflevere ved castingen med mål og andre informationer på. Det er hyggeligt at tage rundt til castings, og det er altid godt, at afsætte et personligt indtryk hos kunderne, istedet for, at de kun ser mig over en hjemmeside.
Alle passagere bliver bedt om at forlade flyet og gå til SAS skranken. Jeg trækket et nummer og krydser fingre for gode nyheder (der er 60 mennesker foran mig). Det vigtigeste for mig er, at komme afsted i dag, da jeg har et booket job i morgen. Min nye afgangstid er klokken 15 (forhåbentlig er der ikke flere forsinkelser og jeg kommer afsted til tiden). Jeg når desværre ikke nogle castings i denne omgang, men dem tager jeg næste gang, at jeg kommer til Hamborg. Det nye spørgsmål som dukker op i mit hovede, er om jeg skal tage hjem eller blive i lufthavnen. Efter længere tids overvejelser vælger jeg at blive, da der er en snestorm udenfor, min fly situation kan nå ændre sig og der vil være ekstra transport til og fra lufthavnen.
Når et fly er aflyst får man oftest en voucher, så man kan købe noget mad/drikke i lufthavnen inden man kommer med næste afgang. I dette tilfælde fik jeg også en, og maden fejler bestemt ingenting i Kastrup. Jeg valgte at spendere alle 150 kroner i Lagkagehuset (pengene skal bruges på en gang og i samme restaurant).
Jeg er godt klar over, at mange mennesker dagligt bliver berørt af en situation som denne, en møg irriterende situtation for at sige det lige ud. Derfor vælger jeg at skrive om en endnu en møg mandag for at vise en mindre glamorøs side af modellivet. Jeg er taknemmelig for, at jeg trods alt kommer afsted i dag. Det kan være svært at tage en situation som denne postivt, da jeg hellere ville være på arbejde eller have sovet længere. Derfor fortæller jeg mig selv, at jeg ingen indflydelse har på situationen og at tage udfordringerne step by step.

thumbnail_fullsizerender-05-03-18-11-18

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forhold og modellivet?