Sårbarhed part one

THE CHAINESMOKERS

I går var Kasper og jeg til The Chainesmokers koncert i Royal Arena. Vi varmede op hos My Poke (på Frederiksberg) med et grøntsagsorgie inden koncerten. Jeg valgte en bedebowl med masser af grønt og urter. Bunden var af brune ris og quinoa. Kasper valgte en bowl med laks og rogn. On the side fik vi tofu/avocado og lakse spyd. Det var meget lækkert.

Vi ankom til Royal Arena i god tid og vidste ikke rigtig hvad vi havde købt billetter til. Derfor havde vi ingen forventninger til koncerten. Vi kendte de normale hits “Sick boy”, “Closer” “Paris” og “Something just like this”. Support Martin Jensen kommer og fyrer godt op for salen med hans hits og DJ evner. Kasper og jeg dansede på stolene allerede fra første nummer. The Chainesmokers går på og der starter et Skrillex dubstep show. Vi var blown away. Lyd og lys var helt oppe på level 100.
På storskærmene foregik der et psykedelisk univers med forskellige figurer og billeder.
Det var en meget vild koncert og en kæmpe oplevelse for os begge. “Skrillex” delen fyldte en del, men uden at overtage resten af showet. De spillede deres kæmpe hits ind i mellem, med guitar og klaver. Scenen og tematikken skiftede konstant opsætning og trommerslageren var skiftevis fremme og væk. Deres sceneshow og opmærksomhed på publikum var fantastisk. De gjorde virkelig en indsats for at starte en fest, en fælles stemning og endda samtaler med os. The Chainesmokers slog mig baglæns og det var en uventet fed koncert.

 

img_6492-11-03-18-10-28 img_6448-11-03-18-10-28 img_6506-11-03-18-10-29

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sårbarhed part one