THE CHAINESMOKERS

The White Company

I går var jeg i Tisvildeleje for, at arbejde for The White Company. Efter to timer i offentligt transport kom jeg endelig til location. Det var et sommerhus helt ude til vandet. Huset bar præg af, at en arkitekt havde tegnet det. Inspireret af nyt nordisk. Åbne glaspartier, sort træ, sten og rene linjer. Jeg kom ind i den store stue hvor der stod omkring 15 mennesker. Jeg vidste ikke helt hvilken produktion, at jeg var blevet booket til, men det viste sig, at være en meget stor en. I midten af rummet var der et stort plankebord som var dækket med flot keramik, blomster og madvare. Skydningen havde fokus på interiør. Udenfor på terrassen var der halmballer, lammeskind og et bålsted. Vi var 2 kvindelige modeller, 2 mandlige, 3 børn og 1 hund. Det er altid lidt svært, at arbejde med dyr og børn fordi, at de ikke har lært hvordan det er, at arbejde foran kameraet. Efter et stykke tid fandt de alligevel sig tilpas i rollerne, og med godbidder både til børn og hund blev det nemmere. Jeg synes det er fantastisk at have en stor produktion og arbejde med andre modeller on set. Brandet The White Company er fra England og der var mange med fra deres team. Vi modeller var skiftevis i hår og make up og på settet. Vi var mere statister end i fokus. Det var en ekstrem hyggelig, afslappende og nem arbejdsdag. Cateringen var prikken over i’et med forskellige salater, fisk, ost og nødder. Efter cirka 4 timer var jobbet done og vi kunne tage mod København igen. Endelig havde jeg en mandag som bare ikke var en skod mandag.

thumbnail_img_6406-13-03-18-15-42

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CHAINESMOKERS