"Miss Perfect"

READY PLAYER ONE

I går aftes var Kasper og jeg blevet inviteret (REKLAME) af Warner Bros til, at se Steven Spielbergs nye film “Ready Player One”. Sikke en oplevelse. Jeg skriver om events og produkter hvis jeg synes, at det har været godt. Denne film var out of this world. Lydstyrken var skruet helt op og det var “in your face” 3D. Jeg havde set traileren, så jeg vidste hvad jeg gik ind i til, men jeg blev blæst bagover af filmen. Der var over 180 firser referencer. Det kunne være musik, en replik, en anden film eller outfit. Filmen tager afsæt i hvordan fremtiden i 2046 vil se ud. Fremtiden er ikke det mest optimale sted at leve, og derfor har en mand opfundet et spilunivers hvor man slipper fra hverdagen. Det er en meget fjern fremtid for mig. Filmen fik mig til, at tænke på fremtiden. Jeg ved ikke hvilken verden jeg kommer til, at sætte mine børn og børnebørn ind i. Nogle af de features som var med i filmen, kan jeg slet ikke forestille mig kommer til at ske på jorden, men det er nok ikke utænkeligt. Måske mange af de her katastrofer først rammer mine tipoldebørn, men en film som denne sætter gang i tankerne, om hvilke verden vi lever i og hvor vi er på vej hen. Kommer det hele til at kollapse en dag? Jeg vil anbefale alle, at besøge biograferne i påsken og se “Ready Player One”. Det er en fantastisk film og jeg garanterer underholdning.
I aften går turen mod Østrig. Kasper, jeg og familien skal på skiferie, derfor kan der være en smule stille på bloggen. Jeg ønsker jer alle en dejlige påske.

thumbnail_img_6718-23-03-18-09-28

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Miss Perfect"