Fart over feltet

Alderdom

Er jeg bange for, at blive gammel? Den tanke strejfer mig i ny og næ. I min branche er jeg konstant udsat for ungdom, perfektion og bunker af make up som kan dække skønhedsfejlene. Det er ikke kun i modelbranchen, at jeg bliver mindet om ungdom. Sociale medier og andre nyhedsbureauer bombarderer os med eksempelvis plastikkirurgi. Ældes med ynde er for alvor ude? Når jeg reflekterer over alderdom, er det ikke kun udseendet jeg tænker på. Jeg kan godt lide, at være voksen. Være ansvarsbevidst, bestemme min egen sengetid og aftensmad. Ens forældre opdrager en bedst muligt, så vi er klar til, at stå på egne ben i den store verden. Når du for alvor bliver voksen, skal du feje for egen dør og når lortet brænder på, skal du kunne redde dig ud situationen selv. Ikke ensbetydende med, at man ikke få en hjælpende hånd, men du er din egen lykkes smed i medgang og modgang. Jeg kan godt lide, at reflektere over mit liv. Jeg scrollede igennem min kamerarulle i flyet i går. Jeg har altid ment, at jeg har været smukkere end hvad jeg er dags dato. Når jeg ser på billeder fra fem år tilbage og frem til nu, kører tankerne rundt og jeg synes, at mit look er mere ungdommeligt og lækkert. Når jeg så kigger mig selv i spejlet i morges, synes jeg alligevel, at jeg ligner en forvokset teenager. Når jeg tager selfies med make up, er jeg begyndt, at se små rynker rundt omkring, det kan godt “skræmme” mig lidt. Men jeg synes det er vigtigt, at tage imod sin alder og nyde af den lærdom og erfaring som man får år for år. Jeg hviler mere i mig selv end jeg gjorde for få år tibage, og glæder mig til at være “vis” og “bedrevidende” overfor ungdommen. Jeg kan godt føle mig “gammel” når jeg hellere vil sidde fredag aften og se X-Factor med Kasper eller spille HINT  med mine veninder over en kop te, end jeg vil stå på The Drunking Flamingo hele natten med krigsmaske på og ømme fødder. Men det er min prioritet og den har jeg det godt med. Jeg kan godt føle, at min ungdom løber fra mig et øjeblik, men jeg har haft min del af fuldeturer og push up bh’er. Jeg synes, at det er så utrolig lettende, at jeg mere og mere finder min plads og står ved mine “interesser”. Desuden er jeg A menneske, så mormor her holder et minut længere end 22, også i weekenderne. Efter gymnasie eskapaderne kalder mine bekendte mig også for “den gamle” eller “mormor”, så det nok ikke forkert, at sige, at jeg er mindre “vild” end mine relationer. Jeg er i bund og grund ikke bange for alderdom fordi med den kommer der lærdom. Jeg vil selvfølgelig holde mig så ung som muligt, fordi mit arbejde kræver, at jeg ikke ser “slidt” ud som 25 årige. I det man bliver ældre tror jeg har også, at man får evnen til, at bruge pytknappen, og det vil jeg gerne lære.

img_6844-05-04-18-17-38

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fart over feltet