FUCK JANTELOVEN

10 ting som min karriere har givet mig

Som model bliver man godt og grundigt rusket. I de fleste af de indlæg hvor, at jeg har åbent mig selv op, handler det om de mindre gode ting, som jeg har oplevet i forbindelse med min karriere. Det har jeg gjort fordi jeg mener, at det er vigtigt, at belyse alle sider af min branche, Jeg har også delt oplevelser fra mine turer rundt omkring i verden. I dette indlæg vil jeg gerne fortælle lidt om alle de egenskaber/”lærdomme” min profession har givet mig.

  1. Ansvar. Jeg har lært at tage ansvar for mig selv. Jeg har lært at tage vare på mig selv. Jeg har følt, at jeg blev for tidligt voksen, men alligevel er jeg glad for de egenskaber det har givet mig, at kunne stå på egne ben så tidligt. Jeg har også lært, at tage ansvar for egne handlinger og valg. Nogle gange tager man et valg som er forkert og udkommet er ikke hvad man havde forestillet sig. Jeg har lært, at stå til ansvar overfor andre mennesker i forbindelse med de valg jeg har taget, eksempelvis hvis mit valg har såret et andet menneske.
  2. Åbenhed/indblik i forskellighed. Min profession har givet mig indblik i andre menneskers liv og udfordringer. Jeg har lært at være åben overfor alle nationaliteter og historier. Jeg føler selv, at jeg kan snakke med alle mennesker. For at få folk til at åbne sig, skal man også give lidt af sig selv. Det kan være en balance som er svær at mestre.
  3. Økonomisk dygtighed/forstålighed. I min branche kan man enten lade en revisor klare ens regnskab og blot aflevere kvitteringer. Jeg er blevet en business kvinde, med stor hjælp fra min far af. Årsregnskaber, udgifter, skat i udland og Danmark, momsregnskab, fakturaer, VAT, kontrakter. Jeg har lært at kunne det hele selv, forstå værdien af penge og forsørge mig selv.
  4. Fokus på sundhed. Før jeg blev model er det ingen hemmelighed, at jeg spiste ekstrem dårligt. Grøntsager var ikke noget der kom indenbords i store mængder. Da jeg startede min karriere skulle jeg se efter nye madvaner, ikke være kræsen og se muligheder i andre kombinationer af madvare. Jeg elsker grønkål, grønne juicer, ingefær og quinoa. Jeg er virkelig glad for, at jeg har lagt mine vaner om.
  5. Glæde for motion. Jeg trænede før jeg blev model, men i moderate mængder. Træning er mit drug, det er mit frirum. Det er her jeg slipper alle tankerne og presser min krop fysisk. Jeg er meget glad for løb, roning, cykling, yoga, styrketræning, konditionstræning og gåture.
  6. Oplevelser i overflod. At være model har givet mig mange udlandsophold og rejser. Det har været fantastiske turer og jeg har mødt inspirerende og dygtige mennesker rundt omkring. Lykken i, at møde nye menneske og opleve nye steder er meget givende.
  7. Styrket mit forhold. Jeg vil våge at påstå, at i den alder vi har, så har jeg et meget stærkt forhold. Kasper og jeg har været meget væk fra hinanden. Vi har lært at respektere hinandens drømme og ambitioner. Vi er individuelle mennesker som hver især gerne vil realisere os selv. På sidenlinjen har vi hinanden og en dyb kærlighed.
  8. Frihed. Det er ikke alle dage at jeg arbejder. Når jeg er i udlandet gør jeg det for det meste, men ikke herhjemme. Mit job giver mig en utrolig stor frihed. Mit skema er ikke 8-16. Jeg kan drikke the med en veninde en onsdag formiddag, træne midt på dagen, tage en morfar og blive sent oppe.
  9. Taknemmelighed. Jeg er har altid været en ydmyg og taknemmelig person. Under min karriere har jeg lært, at sætte pris på de veninder og familie som blev under svære og mindre glamourøse tider. Jeg er taknemmlig over, at jeg kan arbejde med det jeg virkelig brænder for. Jeg har prøvet andre jobs af, men jeg finder altid tilbage til modelverden, fordi det er her, at jeg hører til.
  10. Dygtiggjort et talent. Jeg har aldrig rigtig vidst hvad jeg skulle være. Uddannelse har ikke sagt mig det store, og hvilken hylde i livet jeg skulle sættes på har været udfordrende. Da muligheden som model opstod, greb jeg den med det samme uden at vide hvad jeg gik ind til. Det har været en lang og hård proces, men jeg har fundet mit “talent”. Jeg er dygtig til mit arbejde og værdsætter hver dag, at jeg har fundet min plads.

fullsizerender-10-04-18-21-11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUCK JANTELOVEN