Hvorfor er det forbløffende at være model?

Modvind

 

thumbnail_img_7021-17-04-18-18-28

I min familie kæmper vi igennem en hård periode lige nu, af hensyn til dem vil jeg holde detaljerne for mig selv. Situationen gør, at jeg skal finde urkvinden frem i mig selv. Jeg skal arbejde på højtryk for, at få tingene til at glide og vise et overskud og omsorg for andre i særklasse. Det falder mig naturligt altid at sætte andre før mig selv, men de sidste 5 dage har i særhed været hårde og jeg har skulle sætte egne behov til side, hvilket jeg ikke har tænkt videre over. Jeg elsker min familie dybt, og er meget bekymret for tiden. Jeg skal igang med et personligt forløb, og selvom, at jeg er meget åben her på bloggen, vil jeg ikke fortælle mere for nu. Mine første samtaler ligger midt i “kaos”, og derfor har det ikke fået lov til at synke ned. Jeg har evnen til, at ligge fokus 100 procent i den givne situation jeg befinder mig i, og derfor er forløbet startet godt, men der er brug for, at jeg tager hånd om mig selv, og passer på mig selv. Det er ikke noget som jeg er god til, og Kasper var sur og skuffet over mig i går, da jeg tit og ofte presser mig selv så hårdt, at jeg ender med et migræne anfald hele natten. Hans aggression skyldes stor kærlighed og fortvivlelse over den sitation vi befinder os i. Jeg skal øve mig på, at jeg sagtens kan hjælpe andre, uden at jeg glemmer mig selv i processen, selvfølgelig vil der opstå episoder hvor mine egne behov ikke er vigtige, men der skal være en større balance. I dag har jeg taget en fridag, så meget det kan lade sig gøre, for at værne om mig og lade de mange indtryk og oplevelser bundfæste. Jeg skal mærke efter og trække vejret, desuden er jeg ikke bange for at mærke sorg, frustration eller fortvivelse, men det er hårdt at have alle de tanker og følelser i kroppen. Det er perioder som disse at livets lærdomme støbes.

 

6 kommentarer

 • Åh altså, det er jeg ked af at læse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Beyer

   Mange tak for din søde kommentar Trine, den varmer, jeg ønsker dig den dejligeste dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, den slags tider er altså hårde, og det er både om at bide tænderne sammen, men også om nogle gange at lade det ligge, nyde solen og et glas vin, for ellers slider man sig op.
  Håber overskuddet kommer igen snart og det bedste for din familie (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Beyer

   Tusind tak for din søde varme kommentar. Du har helt ret og vejret indbyder bestemt til det. Mange tak, vi håber på det bedste. Rigtig god dag! Knus A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sender al kærlighed til dig, smukkeste du <3 <3

  Stort knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Beyer

   Tusind tak for dine søde ord smukke A. Kæmpe krammer og nyd dagen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er det forbløffende at være model?