Modvind

Det hele er ikke bare fjong

 

30741302_10156373168793308_4723878329499779072_n

På med de positive briller. Det kan være en kamp, at se tingene på den lyse side, og selvom man gør en indsats betyder det ikke, at livet kører på skinner. Jeg har en overvældende kærlighed til min mand, fordi han fjerner de mørke tanker og jeg får det bedre af, at være i hans nærvær. I dag fik jeg en mindre hjerneblødning. Kasper havde spurgt om vi skulle spise frokost på vores yndlings burger sted og derefter gå en lang tur i Frederiksberg have, for at være lidt spontane. Det viste sig så, at stedet kun åbnede klokken 16 og der gik jeg i baglås. De sidste dages hændelser gjorde, at jeg bare havde lyst til at, noget skulle gå rigtigt. Jeg kunne ikke forklare hvorfor jeg fik de følelser. Jeg ville bestemt ikke spise andre steder og jeg brød ud i gråd da vi kom hjem, fordi planerne ændrede sig. Jeg har virkelig ondt af mænd til tider. Jeg siger ikke, at alle kvinder hiver deres mænd igennem et følelsesregistre af karakter hver dag, men jeg har en formodning om, at kvinder har en større tendens til det end mænd . Jeg kan godt have en tendens til, at blive meget utilfreds når tingene ikke går som jeg havde håbet, og det øver jeg mig på ikke at blive. Det finurlige er, at i forhold til mit arbejde, er jeg vant til at være spontan, at være på standby og have det cool med, at mit skema kan ændre sig. Vi tog hjem fra restauranten og fik noget mad, og jeg var ked af det. Jeg havde ikke lyst til at snakke, og selvom Kasper kan lide at tale, er jeg den snakkende i vores forhold. Alligevel kom vi afsted på tur på Vester kirkegård og Kasper viste mig nogle veje som jeg ikke havde været på før. Jeg begyndte langsomt at tø op, han prøvede at aflede min opmærksom over på gravstenene, give mig en masse kys og smide mig i en skraldespand. Jo mere jeg begyndte at smile, jo bedre fik jeg det. Når tingene har gået skævt som de har, glædede jeg mig til en date med kys og smil, og lige i dag, var det svært for mig, at overkomme min ked af det hed. Selvom man gerne vil være overskudsagtigt og sige pyt når planerne ændre sig, er det ikke altid lige nemt. Jeg føler det som en kanonkugle når vores planer bliver smadret, fordi jeg havde glædet mig, men som Kasper siger det handler ikke om rammerne, det vigtigeste er os to. Og jeg må give ham ret, min hysteriske persona som kommer frem til tider, skal overskygges af pytknappen og glæder mig til den dag hvor jeg generelt tager mere let på ikke vigtige ting. I går smed jeg et indlæg op omkring en svær periode det kan du læse her Modvind og jeg vil gerne sige tak for alle de søde beskeder, kommentarer og opkald jeg har fået.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modvind