Magi, usikkerhed og taknemlighed

Tak for at i læser med

img_7165-22-04-18-17-56

Da jeg startede augustabeyer.dk var det med blandede følelser. Blogverden kan være svær, at navigere rundt i, og hvad man skal blogge om. Jeg var overbevist om, at mit valg af beklædning ikke ville interessere mine forhåbentlige kommende læsere. Der skulle mere dybde i for mig, ikke at der er noget galt med, at skrive om mode, men jeg ville gerne angribe nogle af de emner som kan “debatteres” indenfor mit fag. Jeg ville gerne invitere jer med bag ind. Med backstage, fortælle om nervepirrende og paniske oplevelser, skrive om hvilke egenskaber mit job har givet mig, og selvfølgelig alt det løse. På min blog er der ingen hemmeligheder, jeg fortæller ærligt og redeligt hvordan mine meninger, opfattelser og oplevelser er af et given emne. Det er udelukkende mig selv som skriver på bloggen, og inspirationen henter jeg hos mig selv, medierne og mine erindringer. Jeg kan også blive inspireret af, at se hvilke indlæg mine læsere synes bedst om, og derfor skrive mere i den kategori, hvilket i mit tilfælde er “Debat” for nu.
Jeg vidste ikke hvordan, at jeg og mine holdninger ville blive modtaget, hvordan skulle jeg også kunne vide det, men jeg er meget taknemmelig for, at nogle gerne vil læse med omkring mit liv. Når jeg selv læser blogs kan jeg godt lide, at blive inspireret omkring personens eget virkelig liv og hvad de oplever på godt og ondt. Derfor et ydmygt tak for, at i læser med derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magi, usikkerhed og taknemlighed