Solskin, hvile og weekenden

Drivhus og love letters

Dette indlæg indeholder reklame*

img_7195-25-04-18-12-21Min morgen startede på Gemysen i Tivoli. Det var helt specielt, at gå igennem forlystelsesparken inden åbningstid, jeg fik en Go’ Morgen Danmark fornemmelse. Bybiehl, som er et smykke brand, havde inviteret på forårsnyheder og forkælelse. Jeg har aldrig været på Gemysen før og da jeg trådte ind i deres drivhus foran restauranten blev jeg mødt af flotter planter, smukke kager, smykker, crossainter og juice. Bybiehls stifter Charlotte vil gerne sprede et budskab igennem hendes smykker. Det er budskaber som fællesskab, naturen og vores fantastiske verden. Da min blog ikke er helt traditionel, er jeg meget glad for, at blive inviteret til events som disse. Det giver en forandring i hverdagen og jeg får en chance for, at møde mine søde blogger kollegaer. Det kan være en udfording, at være et event hvor der ikke er mange genkendelige ansigter, og som jeg nævnte i mit tidligere post Brilleabe er det bedst, at få gang i snakketøjet, så meget som man nu er komfortable med. Selvom bloggere interagerer med hinanden og lidt er i samme båd, er det godt selv, at tage initiativ til, at få gang i en samtale.

Vi bloggere som var tilstede fik lov til, at vælge vores egen halskæde, ud af forskellige pendants (REKLAME*). Jeg endte med, at vælge en love letter halskæde med mit og Kaspers forbogstaver. Min halskæde for Handcrafted CPH går med hverdag, men jeg synes det er fedt, at mikse andre kæder med pendants på, og et A og K er der altid plads til.

img_7190-25-04-18-12-21

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solskin, hvile og weekenden