Drivhus og love letters

Ædegilde

img_7252-28-04-18-10-36

Weekenden er stadig godt i gang, og i dag har jeg en frokostaftale med en veninde samt en fødselsdag i aften. Jeg giver ikke så tit slip når det kommer til at spise “uhæmmet”. Det kan være svært for mig ikke, at kontrollere hvad jeg putter i munden. Det skrev jeg om i mit Bland selv slik indlæg. I det indlæg beskriver jeg forskellige følelser som opstår når jeg spiser for meget i min egen optik, som f.eks. at jeg skal gøre “regnskabet” op med træning eller meget sund mad den efterfølgende dag. Formålet med mit “Bland selv slik” var, at vi er kun mennesker og maden ikke skal kontrollere os. I går stod den på ædegilde for mit vedkommende, ikke fordi det var planlagt men fordi, at jeg havde lavet flere aftaler på en dag som indeholdt spisning. Viktoria og jeg var på Jensens Bøfhus i går, og selvom vi ikke har været der siden, at vi var en del yngre, havde det ikke ændret sig synderligt meget, men det var lækkert og kartofler samt sauce/dip ad libitum får en stjerne i min bog. Efter en længere og sen frokost, mødtes jeg med Kasper for, at tage på Bistro Avenue. Der fik jeg en pizza som var alle pengene værd. Det var en hvid pizza med svampe, rucola og økologisk burrata. Jeg vil ikke sige, at jeg lige frem var sulten da vi gik til bords, men stemningen var til måltidet. Derefter tog vi i biografen, og havde blandet slik (læs: der gik ikke 3 år før jeg blandede slik igen). Det var en 3 timers lang film og jeg spiste nogle lakridser. Jeg kan bedst lide følelsen af, at gå sulten til bords, at jeg glæder mig til et måltid, i stedet for “tvinge” det ned. Jeg slap kontrollen for en dag, men det jeg bed mærke i, var min mæthed og, at jeg ikke havde brug for mere mad, og dét synes jeg er vigtigt. Selvom det er højtid eller en festlig lejlighed, synes jeg ikke, at man skal overspise eller være overmæt, men mærke efter om man har opfyldt sin krops behov for føde. Selvfølgelig er der et socialt aspekt i, at spise sammen, men hvis din krop ikke beder om mad, behøver man ikke indtage det. I går var et ædegilde for mig, det ville det måske ikke være for andre men det vigtigt, at lytte til sin krop i stedet for “mad hjertet” og”mad hjernen”.

img_7253-28-04-18-10-36

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drivhus og love letters