Kontrol som en del af hverdagen

Hvor er jeg egentlig på vej hen?

img_7232-29-04-18-11-38

I skrivende stund er jeg forvirret. Samfundet og ikke mindst mig selv lægger et kolossal pres på min fremtid og mine valg. Jeg har i fem år har jeg valgt karrieren som model. Ved siden af, har jeg haft andre jobs som showroom/pr coordinator, butiksassistent og kassedame. Jeg er selv forundret over min pludselig trang til, at genoverveje mine valg. Efter min overbevisning er man sin egen lykkes smed, og derfor står ingen til ansvar for min lykke eller livskvalitet. Jeg identificerer mig selv med mit arbejde, jeg prioritere mit arbejde og derfor skal jeg også tage ansvar for de valg jeg vælger i forbindelse med det.
Ikke at stå op hver eneste dag til en bestemt rutine har været og er svært for mig, jeg trives ikke, i ikke faste rammer. Derfor har det også været en stor udfordring, ikke at stejle og søge andre jobs på sidelinjen. Når jeg har et andet arbejde, kan jeg ikke være loyal og mødestabil da min første prioritet er min model karriere. Jeg er min største kritiker og hvis jeg ikke kan give mig selv 100 procent til en given virksomhed mener jeg, at det er bedst at sige fra. Jeg har et kreativt sind og krudt i røven, derfor kan en måned hvor jeg ikke har cirka 20 arbejdsdage være svær for mig at håndtere.
Jeg er på vej derhen hvor jeg håber, at finde ydeligere succes og derfor har Kasper, Le Management og jeg en plan i ærmet som vi håber kan føres ud i livet. Det skal i nok høre meget mere om, når tiden kommer. Indtil da skal min tålmodig stå distancen. Livet er i konstant bevægelse og derfor tror jeg ikke på, at man kan planlægge langt forud uden konsekvenser. Det er vigtigt, at acceptere, at livet måske ikke bliver som man havde tænkt sig, at det skulle være. Kasper og jeg går ind for spontanitet og vi ønsker ikke, at fastlægge hverdagen ned til mindste detalje.

 

2 kommentarer

 • Jeg elsker at du deler din tanker på den her måde <3 Og jeg synes du har helt ret i de ting du skriver – liveter i konstant bevægelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Beyer

   Tusind tak for din søde kommentar smukke Amalie, det er skønt at vide, at du kan lide at følge med. Kæmpe knus og god aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontrol som en del af hverdagen