Hvor er jeg egentlig på vej hen?

Tvangsmotion og varmere vejr

img_7197-25-04-18-12-21

Danskerne er uden tvivl et folk som er mere aktive i de varmere måneder end resten af året. Når foråret kommer tilbringer jeg mange aftner i Frederiksberg have, og det er ikke en overraskelse, at se hvor mange løbere der er i haven samt i Søndermarken. I takt med, at temperaturen stiger, øges danskernes motionsniveau også. Jeg skal øve mig på ikke at ” tvangsmotionere”. Selvom jeg kan føle mig udmattet, træt eller anspændt, har jeg en ide om, at træning hjælper på mit humør, og det er jo heller ikke helt forkert. Det er en vane jeg har tilegnet mig igennem de sidste fem år. I stedet for, at mærke efter hvad min krop har brug for, dyrker jeg sport, da det oftest klarer tankerne. Det er ikke altid, at det er det mest hensigtsmæssige at gøre. I disse varme måneder nyder jeg, at gå, cykle eller løbe lange ture, og styrketræningen bliver sat lidt på pause. At danskerne har lyst til, at være mere aktive er rigtig godt, men når vinteren indtræder er der stadig mange former for sportsgrene som man kan dyrke. Spinning, svømning, dans, listen er meget langt. Jeg mener, at det er vigtigt, at finde en sportsgren, som er sjov for en. Den træning som man får gjort skal være styret af lyst og ikke af tvang.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er jeg egentlig på vej hen?