Tvangsmotion og varmere vejr

Husk på din succes

31944904_10156411992023308_7457433230229110784_n

Jeg har haft en “mørk” dag i dag. Som omtalt før kan jeg godt være sort/hvid i mit verdenssyn, så hvis jeg har en sensitiv dag skal jeg gøre noget aktivt for at, få det bedre. Den aktive proces startede med et dokument hvor jeg skrev alle mine kvalifikationer ned, hvad jeg er dygtig til og hvad mine arbejdsopgaver har været på forskellige arbejdspladser. Derefter lavede jeg et dokument over alle mine lookbooks, kampagner, reklamer, editorials og catwalks fra start til slut. Disse to dokumenter skulle vise mig hvor langt jeg er kommet, hvilken succes jeg har opnået og hvad mine kompetencer er. Jeg roede stadig rundt i mine tanker fra den anden dag, dem kan du læse her, Hvor er jeg egentlig på vej hen? men så arbejdede jeg med et sponsoreret indlæg til bloggen samt skrev en mail til min booker hos Le Management, om hvad jeg kunne gøre selv for, at optimere mine bookings. Vi skrev nogle mails frem og tilbage og det føltes godt, at gøre noget aktivt for, at løsne tankerne. Til sidst hoppede jeg ned og trænede, selvom jeg tvangsmotionere motionere jeg også for, at få klarhed og overskud. Nogle gange kan det også være svært for mig, at indse hvor godt, at jeg har klaret mig, før nogle minder mig om det. Når jeg arbejder hjemme kan det være svært, at tilrettelæggge min dag. For mig hjælper det, at stå op, lave en liste over gøremål også starte fra en ende af. Sådan er jeg mest effektiv. Jeg skal også huske på, at kun er 23 år gammel og derfor skal jeg ikke hele tiden tænke på hvor jeg skal hen, men nyde hvor jeg er. I må have en fantastisk solrig weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tvangsmotion og varmere vejr