Husk på din succes

Ostemadder, sommerfest og kærlighed

31947236_10156416638198308_8772086238082498560_n

I dag har jeg været på restaurant SULT i Vognmagergade, København, med min mor. Både min mor og jeg er dygtige i et køkken, så det er ikke så ofte, at vi tager ud, at spiser. I dag havde jeg inviteret hende ud, da jeg ikke ser hende igen før efter Viktoria og jeg er kommet hjem fra ferie. SULT er søster restaurant til Bistro Avenue inde på Axeltorv som jeg har besøgt flere gange. SULT har en meget stor brunchbuffet i weekenderne, og det var den vi bestilte i dag. På menuen var der alt hvad forbinder med brunch plus det løse. Der var kredset for detaljerne. Der var en skål klippet purløg ved siden af røræggene og frisk karse til hønsesalaten. Efter min personlige mening er stedet præget af en kantine “feeling”. Der er dårlig akustik, mange små borde og ikke meget plads i mellem borderne. Derimod fejler maden og service absolut ingenting. Det var nogle meget søde tjenere og buffeten blev fyldt op grundigt. Bordet er til rådighed i to timer og det koster 225 kr per person. Med meget fyldte mave gik vi i Kongens Have for, at sole os efter brunchen.

Menu:
Friske økologiske juicer ad libitum. Blandet andet en jordbær juice med ingefær og hyldeblomst
Special kaffe og the ad libitum 

Friskbagt brød, rugbrød og boller
Laktosefri muligheder
Glutenfri muligheder
Oste, pålæg, flæskesvær og laks 
Pølser, æg og bacon 
Hjemmelavet hønsesalat og tunsalat 
Yoghurt med toppings som nødder, marmelade og peanutbutter 
Gnave grønt og frugtsalat 
Hjemmelavet chokolade mousse og chokolade pålæg 
Forårsruller og mange forskellige salater med ingredienser som blomkål, spidskål, rødbede og peberfrugt 
Thebirkes, kanelsnegle og berliner
Brownie, romkugler og pandekager 

Dagen i går stod på sommerfest. Kasper, min veninde Martine og jeg var i Store Merløse (landet) for, at besøge nogle af vores bedste venner. Rosé i lange baner, kongespil, volley, grill og petanque tunering var på programmet. Vi var en masse mennesker samlet fra nær og fjern, og det er længe siden, at jeg har løbet rundt og spillet havespil, som jeg i øvrigt var overraskende god til. Det har været en fantastisk social og solrig weekend.

31956345_10156416638048308_3754137751297982464_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk på din succes