Ostemadder, sommerfest og kærlighed

Godt tip til alle bogelskere

31895227_10156411992048308_69016838796738560_n

Bøger dele vandene.  Jeg er uden tvivl en af dem som elsker at læse. Jeg sluger krimier på få timer eller dage, og en paperback er fast inventar i min bagage om jeg skal med toget, på ferie, arbejde eller til stranden. Jeg glemmer tid og sted når jeg fordyber mig i en bog, og vender siderne hurtigere hurtigere. Det er nok den samme følelse som mange forbinder med serier på Netflix.
Kasper er i gang med at skrive bachelor, og derfor har jeg været rundt på Københavns biblioteker for finde bøger til ham. Da jeg træder ind på hovedbiblioteket får jeg øje på to reoler, hvor gamle bøger bliver solgt til 10 kr stykket. Jeg køber aldrig bøger til fuld pris, jeg får dem af min svigermor, min mors mand eller køber dem på loppemarkeder. Jeg går ind for genbrug på mange områder, og at København sælger ud af gamle biblioteksbøger synes jeg er en rigtig god ide. Jeg har allerede købt de første 8 bøger, og sender dem kærligt videre til dem som vil aftage. Desuden har jeg hørt, at flere biblioteker har samme ordning (blandt andet Christianshavn), så hermed et lille tip givet videre til læse glade personer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ostemadder, sommerfest og kærlighed