Godt tip til alle bogelskere

From Berlin to Turkey

32186647_10156425229638308_1566639460664213504_n

I dag skal jeg til pokalfinalen med min far og Kasper, hvilket vi ser meget til frem. Direkte efter endt kamp går turen mod lufthavnen. I tirsdags ringede Le Management og spurgte om jeg havde mulighed for, at arbejde de tre næste dage og eventuelt flyve afsted samme aften til Berlin. Optioner (et måske job), fra Tyskland er meget on/off og de vil hellere lægge optioner for, at dække sig ind og derefter release en model hvis han eller hun ikke passer til jobbet. Jeg sagde selvfølgelig ja for jeg kender vilkårene, for det erhverv jeg har valgt. I går fik jeg en mail om, at jeg var confirmet til en Zalando skydning fredag med afrejse torsdag aften. Viktoria og jeg rejser til Tyrkiet på ferie tidligt lørdag morgen, så en sidste arbejdsdag inden afgang gør mig ingenting. Med en profession som model skal jeg være omstillingsparat, så derfor pakkede jeg i går til ferien og ringede til Telia Parken for, at høre hvad jeg måtte medbringe på stadion. En tandbørste, min MacBook, et par rene trusser? Fordi jeg tager direkte fra fodbold til Kastrup skulle jeg lige have det praktiske på plads. Heldigvis må jeg have mine egendele med, så længe de ikke fylder mere end en håndtaske/rygsæk. Jeg sikrede mig også, at mit fly hjem fra Berlin var fredag, så jeg kunne nå hjem og hente Viktoria og min kuffert for derefter, at vende snuden mod Kastrup igen. Opdatering fra Zalando jobbet samt en masse ferie tips fra Side, Antalya, Tyrkiet kommer i løbende indlæg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt tip til alle bogelskere