From Berlin to Turkey

Ironien i, at smile stort

a344dc57-ccac-4d45-bb5b-9632ab9b53cdJobbet i Berlin gik overordnet godt og smertefrit. Det var en meget afslappet skydning, og det var tiltrængt, da jeg kun havde fået 6 timers søvn, grundet forsinket flyafgang. Desværre havde jeg en fotograf som havde svært ved, at snakke engelsk og derfor problemer med, at fortælle mig omkring “moodet” (stemningen billederne skal have), men jeg lavede bare lidt af hvert og det gik fint. Art directoren havde fået en sukkermad som var pisset på, han var i dårligere humør end sur mælk. Han var meget direkte i sin udtale og kort for hovedet. Ricardo var hans navn, så hans temperament stammer måske fra nogle sydlandske rødder. Hans væremåde lagde en dæmper på stemningen. Fotografen fik formidlet, at jeg skulle forestille mig, at være på en strand og smile stort. Ricardo gjorde mig så tosset, at jeg smilede af hans opførelse. Mit kæmpe smil var meget ironisk, men overbevisende og teamet endte med, at få den i kassen. Ricardo kom til,  at smadre en stylists Ipad, så lidt karma blev han måske ramt af. I skrivende stund er klokken meget tidligt om morgen, og Viktoria og jeg er på til søster tur i Antalya.

2 kommentarer

 • Haha, ja, når den slags overgår sådan en klaphat, bliver smilet på ens læber straks mindre kunstigt :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Beyer

   Lige præcis, kunne ikke tænke andet end det var karma han blev ramt af. Jeg ønsker dig den dejligeste dag! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From Berlin to Turkey