Omsorg som kun en mor kan give

Dårlig fly karma

32294268_10156427989193308_2756019894674784256_n

Jeg er virkelig uheldig med mine flyafgange. Af hvad jeg kan trække frem fra hukommelsen, har mit fly altid været forsinket eller aflyst når jeg har skulle afsted. Selvfølgelig nogle mere end andre. Det er blevet så naturligt, at jeg ikke hidser mig op over det. Jeg hidser mig dog op når jeg skal flyve sent om aften og ender med meget lidt nattesøvn inden jobstart, grundet flytrafikken. Mit fly til Berlin torsdag aften var 45 minutter forsinket. Crewet ombord havde overskrevet deres arbejdstid og nye stewardesser skulle hives ind. Når et fly er forsinket er der som regel en god grund, men jeg kunne godt tænke mig, at vende min fly karma. Heldigvis har jeg altid min computer og en bog med mig, så tiden bliver slået ihjel på den ene eller den anden måde. Fredag da jeg skulle hjem krydsede jeg fingre for, at alt ville gå som planlagt, da Viktoria og jeg skulle op klokken 04 for, at være i lufthavnen 05, med afgang mod Tyrkiet 07. Heldigvis gik det nogenlunde glidende. Nu er ferie på sin tredje dag og vi nyder solen, stranden og hinanden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omsorg som kun en mor kan give