Racisme fra første paket

Min motivation kommer af ønsket om, at være “perfekt”

32763143_10156443486608308_1772053487140470784_n

Motivation favner blandt andet over en bred vifte af gøremål eller opgaver som man skal finde motivationen til.
Det kunne være træning, at børste tænder hver morgen og aften, rengørring, en opgave på jobbet og mange andre ting. Når humøret har været lidt på halvt skal motivationen til, at være social også findes igen.
Jeg har ikke altid være en sprængtfyldt energibombe som får tingene på min tjekliste lavet og er oppe i alle folks numser omkring, at de er lidt “dovne”. Jeg er dog en af dem som faktisk får tingene gjort, jeg kan ikke finde ro før dagens gøremål er ordnet. Hvis jeg har en hel dag til træning, besøge en veninde, rengørring og andre småting kan jeg sagtens slappe af ind i mellem ærinderne, men alle ting på min liste er klaret ved dagens ende. Jeg kan godt være efter min søster eller Kasper omkring, at de skal få fingeren ud, men det er ikke mit ansvar eller område, at blande mig i. Jeg kan bare være lidt tungnem til, at forstå hvorfor, at det ikke er nemmere bare, at få tingene af hånden, og derefter ånde lettet ud. Grunden til, at jeg nævner specifikt de to er fordi, at de inddrager mig i de ting, som de ikke lige har fået gjort.
Min motivation kommer af god opdragelse, ansvarlighed og ønsket om at være “perfekt”, det sidst nævnte kommer jeg ikke udenom. Jeg vil gerne nå det hele på den halve tid, være et godt menneske, holde mit figur og holde mit (vores) hjem rent. Det kan både være en god og en dårlig egenskab, men ikke destro mindre, hjælper den mig til, at få klaret mine ting, hvilket jeg skal være lidt mere stolt over i hverdagen. Jeg ved, at mange mennesker sidder derude med en følelse af, at det hele er uoverskueligt og det respekterer jeg, det er bare ikke min måde at leve på. Selvom nogle dage kan være ret så “blue”. Min motivation til træning kan være skiftende. Når jeg har mange jobs og får alle mine grøntsager er lysten til, at træne stor, hvis der går lidt tid i mellem bookningerne og der er gået lidt for meget feriebarn i den, kan jeg have svært ved, at finde tilbage til en god rutine. Det er alt eller intet for mig, og den fordeling vil jeg faktisk gerne ændre på. Jeg bliver også motiveret af de mennesker jeg har i mit liv, af de samtaler jeg har med folk, af de blogs og bøger jeg læser, det hele er med til, at booste hvem jeg gerne vil være og samtidig lærer jeg ikke, at tage forgivet hvem jeg er. Det med rutiner, om det madlavning, træning eller andet er en god hånd i kampen om motivation. Den kommer helt automatisk når ens mønstre kører på skinner (læs: meget hårde perioder i ens liv er ikke taget i betratning i dette indlæg).

 

2 kommentarer

 • Kirstine

  Kære Augusta !
  Jeg synes simpelthen det er så beundringsværdigt at du formår at være så ærlig og åbenhjertig i alle dine blogindlæg. Selv hos bloggere jeg umiddelbart vil mene er forholdsvis ærlige, finder jeg altså ikke helt den samme hudløse ærlighed som i dine skriv. Det synes jeg er så befriende i denne medie-verden, hvor alt oftest er lidt opstillet. Jeg kunne derfor også virkelig godt tænke mig, hvis du havde lyst til at strikke et indlæg sammen omhandlende dine inspirationskilder (som du nævner i dette indlæg). Både ift. bøger, film, musik og andre bloggere eller instagram profiler du holder af at følge. Og ydermere ville det være så fedt med ugentlige ‘anbefalinger’ på bloggen. Alt fra tøj du synes er rart i øjeblikket, til oplevelser, musik, podcast, bøger, mad eller artikler og links du finder interessante eller andre sager du er optaget af 🙂

  Tak for bloggen din.

  Alt det bedste herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Beyer

   Kære Kirstine!
   En kommentar som din varmer meget. Det er rigtig dejligt, at få så meget ros, og giver kun gå på mod, omkring mine ærlig indlæg, da jeg mener, at medieverden er langt fra virkelig. Jeg synes det er en rigtig god ide med inspirationskilder og ugentlige anbefalinger, hvilket også kan give et indspark til bloggen. Det vil jeg bestemt tage til mig. Tusind tak for dit søde hjertevarme skriv, jeg ønsker dig en fantastisk dag! Knus herfra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Racisme fra første paket