Touch down in Turkey

Inspirationskilder hele vejen rundt

33303242_10156457253123308_6993716374468034560_n

På min blog trækker jeg meget inspiration fra mit eget liv og egne livserfarringer. Ærlighed er en spiller som jeg vægter højt. Min branche giver et godt indspark til mine indlæg, da det er en meget omtalt og “gråzonede” branche efter min mening. Ofte bliver der udtalt, at nu går kropsidealet for modeller en anden vej, men de store modehuse hænger alligevel fast i de “gode gamle idealer”. Emnerne “fordomme” og “kontrol” er en fast del af min hverdag. Når en tanke først slår ned i mig, hiver jeg enten min Iphone eller en lap papir frem, så jeg kan nedfælde mine ideer straks. Jeg har før omtalt min drive og motivation her Min motivation kommer af ønsket om, at være “perfekt”. Min motivation kommer mig også til gode i forhold til bloggen.
Inspiration kan komme fra en artikel jeg læser eller en oplevelse jeg har haft. I dette indlæg vil jeg lægge vægt på hvilke ydre faktorer som præger min inspiration, som andre bloggere, Instagram profiler og debattører.

Instagram: 

På Instagram har jeg fulgt de samme få personer længe, og i særdeleshed bloggere. Det er personer som: Laura Lundsgaard, Anne Nordenlund, Emily Salomon, Trine Kjær, Matilde Trobeck, Sara Jin Smidt, Michelle Kristensen og Cathrine Wichmand. Dertil Victoria Secret modeller samt influencers.  Instagram giver mig ikke inspiration i samme omfang som andre kilder. Selvom at jeg omtaler medieverden og hvordan den “ødelægger” samfundet. Jeg tager et andet take på Instagram. Det som som fanger mig på Instagram kan være en teaser til et indlæg som en anden blogger har skrevet.

Bloggere:

Jeg har to blogs som jeg læser fast med på, og derudover nogle indlæg hist og her.

Laura Lundsgaard, som blogger på http://lauralundsgaard.dk, finder jeg meget dygtig. Hun er en kollega som jeg kender fra modelverden. Hun har en fed skrivestil og indrager sine læsere med den.
ROCKPAPERDRESSES, Cathrine Wichmand, som blogger på http://rockpaperdresses.dk, er en business kvinde og en inspirartionskilde uden lige. Hun er ærlig, beskrivende og indlevende. Desuden er hendes billeder betagende.

Debatører/TV/Podcast: 

DR1 og TV2 sender nogle programmer som jeg finder meget inspirerende. Jeg har ført diskuteret min holdning til deres programmer i indlæggende, “Miss Perfect” og Kontrol som en del af hverdagen. Når tv kanaler udsender programmer håber de på en reaktion, hvilket er helt naturligt. Min reaktion er ofte, at komme med et modspil, og drage paraeller til egne erfarringer i indlæg i samspil med det program jeg har set.

Mads & Monopolet er mit yndlings podcast. Monopolet består af spændende og inteligente menneske, som angriber dilemmaer med deres egne erfaringer. Et indlæg på bloggen kan godt udspringe af et dilemma jeg har hørt om i podcastet. Desuden synes jeg, at podcast er en genial opfindelse, og bruger det for det meste når jeg cykler eller motionere.

En debattør som Abdel Aziz Mahmoud finder jeg meget interessant, der er mange aktører på den bane, men han kan noget andet. I “Familien fra Lærkevej”, “Shitstorm” og “Helveds Home – En muslim springer” ud er han en meget stærk og sårbar karakter. Jeg finder hans værdier og person meget dragende.

Bøger:

Jeg læser for det meste krimier, og svenske forfattere er mine fortrukne. På det sidste har jeg læst selvhjælpningsbøger, relevant faglitteratur for nogle ting som jeg kæmper med, og Hella Joofs Papmaché-reglen ved siden af mine krimier. De bøger sår nogle spæde tanker omkring indlæg som kunne ramme bloggen. Et indlæg på Papmaché-reglen kommer op inden længe. Det som jeg ofte falder for, er afsnit hvor jeg kan spejle mig selv i. Jeg kan identificere mig med det skrevne og derfor blive inspireret til, at trække referencer fra mit eget liv.

Kost/motion: 

Jeg har en kæmpe passion for mad og madlavning generelt. Jeg kan sidde flere timer og se madlavningsprogrammer som “Masterchef” eller “Jamie Oliver” i fjernsynet. Desuden sluger jeg dokumentarer omkring et sund liv råt. Det kunne eksempelvis være “En kur der dur” eller “Kan man spise sig rask” Mit liv handler også en del om kost og motion, ikke at bloggen har været synderligt præget af min interesse for det kulinariske, men det vil den mere i fremtiden. Træning og grøntsager er en fast del af min hverdag. For at nævne nogle få mennesker som inspirere mig i “cooking” industrien er: Thomas Rode, Michelle Kristensen, Madogkaerlighed (Maria), Go’ Morgen DK, Jane Faerber også følger jeg diverse restauranter. 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Touch down in Turkey