Gadefest på højt niveau

Desperationen kan ramme os alle

9dcb192d-e828-49fe-9876-6f00b1aa7fbf

Kan man blive så desperat, at ens eneste udvej er, at jagte mænd eller kvinder og binde sig til dem, selv uden kærlighed, for at få en bedre tilværelse. Der er mange flytninge om ikke kan få opholdstilladelse af flere forskellige grunde, og et af de værktøjer flygtningene kan bruge er falsk kærlighed. Deres hjemland er i ruiner og tanken om hjem er præget af fortvivelse, men kampen om et bedre liv er sat ind.  Dette indlæg er startet på baggrund af min oplevelse i Empire biografen på Nørrebro. Viktoria og jeg var inde, at se “Chamøren”.

Ugens anbefaling: Charmøren

Denne film tager udgangspunkt i en problematik der lever i bedste velgående i samfundet. Hvordan flygtningen Esmail kan sikre sig et liv i Danmark er det første på hans prioriteringsliste. Det er en rørende og voldsom fortælling om en mands liv og valg. Der er så meget underforstået kultur og indspark i filmen, så det halve kunne være nok, som Viktoria rigtig nok sagde. Det er en film som sætter tankerne igang og ikke mindst underholdende. En stærk film med et stærkt budskab.

Trailer: https://vimeo.com/264035044

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gadefest på højt niveau