Da angsten kom snigende, sårbarhed anden del

Veganer mad for alle pengene

34139611_10156479374863308_3736688132397989888_n

Jeg kan rigtig god lide vegetar mad og tilvælger stort set aldrig kød mere. Smagen og konsistensen er ikke noget jeg savner. For at være ærlig synes jeg ikke kød er særlig appetitligt. Derfor tog jeg Kasper med hen på Falafel Factory på Nørrebro i sidste uge. Vi havde fået anbefalet stedet og det var ikke en overraskelse, at der var lang kø.

Menukortet var stort og lækkert, men valget faldt på falafel sandwich for os begge. Man kunne vælge mellem durum eller mørkt fuldkornbrød samt rødbede/ingefær, citron/persille eller gulerod/chili falafel.
I sit pitabrød kunne man få chili, gulerod/chili humus, broccoli spread eller humus. Man skulle vælge to salater ud af fire valgmuligheder. I sandwichen var der også tahin med hvidløg og zatar olie med sesam.
Det er til dato den bedste falafel sandwich jeg har fået, og jeg har altså prøvet en del.

For at holde sig i det veganske køkken, tog vi til “Nicecream” efterfølgende som også ligger på Nørrebro (og Enghave Plads). Nicecream er godt for dyrene, miljøet og mange andre ting. De har nogle meget fyldige is, på niveau med Ben & Jerrys. Der er fyldt godt op med lækkerier i selve isen, som er lavet på kokosmælk. Vi valgte chokolade, en vanilje is med peanutbutter/brownie og tilsidst en “karamel” is med peanutbutter/raw chokolade. Det var en meget tung is, og jeg er personligt mest til “rene” former for is uden for meget tilbehør, så derfor vil jeg anbefale stedet til alle som vil støtte verden og elsker is i Ben & Jerry style. Det er uden tvivl en biks med øje for fremtiden også smager isen rigtig godt. 

34199727_10156479374878308_7672358543386738688_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da angsten kom snigende, sårbarhed anden del