Veganer mad for alle pengene

Homebound, “skuffelser” og vigtig læring

Så er jeg hjemme Hamborg og turen blev ikke som jeg havde forventet. I går ringede min booker fra Danmark og spurgte mig hvordan det gik. Jeg svarede hudløst ærligt, at jeg var uforstående overfor min situation hernede, da det ikke vrimlede med castings og jobs (som aftalt), ej heller ikke på skemaet langsigtet. Vi havde en længere snak, som jeg ikke går i detaljer med, og derfor blev vi enige om, at jeg skulle vende næsen mod København. Nogle gange er det modstand i livet, der er bakker op og bakker ned. Det er med til at gøre os til hvem vi er, selvom det lyder kliché agtigt. Hamborg turen bød på et sløvt skema og mit bureau styrer ikke slagets gang alene. Jeg har haft en del dårlige oplevelser i udlandet med udeblevende jobs og ensomhed, læs: Sårbarhed part one, og derfor bidrog det heller ikke lige frem til humøret, at situationen gentog sig selv.
På programmet havde jeg et par castings og en testskydning. Derved fik jeg nogle nye billeder i kassen og en god oplevelse. Denne smut tur gav grobund til rigtig mange tanker omkring livet, den rigtige hylde, valg og tvivl. Jeg lever ofte op til andres og mine egne forventninger og hvad jeg kan og skal, og jeg siger sjældent fra. Jeg er en kvinde som drøner derud af uden, at tænke efter. Denne tur rippede også op i nogle meget ubehagelige minder En af mine største modstandere, så for at finde noget postivt i alt, fik jeg tænke-tid, selvom det holdt hårdt. Da jeg ramte dansk jord var jeg tryg og glad. Jeg identificerer mig selv som model og jeg er dygtig til mit arbejde. Jeg har rejst utroligt meget, og lige nu stiller jeg mig selv spørgsmålet “Hvad gør dig glad?”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganer mad for alle pengene