Smæk på farverne

Held eller hårdt arbejde?

33116186_10156448149758308_2878874878671323136_n

I min branche er en god portion held tilskrevet. Ikke dermed sagt, at hårdt arbejde ikke betaler sig, for det gør det. Jeg har om nogen mærket på egen krop hvad det vil sige, at jagte sine drømme. Det mærkværdige med held er, at vi kan blive misundelige på mennesker som er heldige. Vi kan blive helt grønne over “hvor heldigt” det går en kollega eller ven. Held finder vej forbi os alle i mere eller mindre grad. Fra arbejde til karakterer og offentlig transport. Held i praksis kan ikke kortes ned til en bestemt ligning. I modelverden er de mest hypet modeller meget præget af tidens tendenser. Det kan være et bestemt look som dominerer en sæson og derfor er nogle piger mere tilbøjelige til succes end andre. Held er blandt andet når en casting director, som booker til alle de store shows, får øje på en pige og derved er karrieren selvskrevet. Held er med i livets store pulsespil og spiller en særlig rolle. Jeg har aldrig været den store tilhænger af held, mere af hårdt arbejde, men jeg kan ikke komme udenom, at held er en medspiller på banen. Selvom, at jeg har givet mig selv 110 procent i store dele af min tid som model, spiller held stadig en rolle i min karriere og dens udvikling.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smæk på farverne