Held eller hårdt arbejde?

Grøntsagsboom

Mine jeans er fra “Tomorrow Denim” som både er svanemærket samt EU Ecolabel mærket 

Ugens anbefaling: Veganske spisesteder 

Jeg er helt grøntsags vanvittig for tiden, og har faktisk været det i et godt stykke tid. Jeg er ikke vegetar, da jeg en sjælden gang vælger kød eller kylling. På menukort og middagsbordet tiltrækker det vegetariske mig og derhjemme laver jeg aldrig kød, pånær til Kasper. I stedet spiser vi bønner, linser, ost, falafel, fisk og æg som proteinkilder. Tilbage til grøntsager. De er fantastiske. Når jeg er udlandet slår vegetar retterne aldrig fejl. Der er nogle grøntsager som jeg ikke er helt vild med, som aubergine, grøn peberfrugt og rucola. Favoritterne er sweet potato, spinat, rød peber, blomkål, tomat, agurk, rødbede, spidskål, avocado, sugarsnaps og løg for at nævne nogle stykker. Det miljømæssige aspekt samt dyrevelfærd er også i mine overvejelser når jeg vælger vegetarisk.

Men her er mine yndlings vegetarrestauranter:

https://falafelfactory.dk

http://theorganicboho.com

http://www.42raw.dk

https://www.palaeo.com

https://www.cafeonthesix.dk

http://www.fredco.dk

http://www.soulscph.dk

Alle steder er bestemt værd at besøge, og jeg kan ikke specifikt fremhæve en ret, da menukorterne er virkelige lækre på samtlige restauranter.

Yndlings vegetarretter som jeg laver i hjemmet og altid på gefylen er:
Karrysuppe, med kikærter, peberfrugt, løg, svampe og tofu 
Falafel / haloumi burger med hjemmebagte boller, aioli, agurk, tomat, spinat og rød peber
Blomkål og broccoli i ovnen med hvidløg, som toppes med fetaost 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Held eller hårdt arbejde?