Grøntsagsboom

VM feber og brunch til du revner

VM i går aftes var en stor oplevelse. Det er 8 år siden, at det danske landshold spillede med til VM, så nerverne sad helt ude på tøjet.  Kasper og jeg havde taget i Hafnia hallen (Valby) for, at se kampen med alle de andre danske glade fodboldfans. Stemningen var helt speciel og jeg havde flottet mig og brugt 83 kr på bland selv slik til lejligheden. Kasper er den som kommenterer og har temperament under en fodboldkamp og jeg sidder mussestille og er koncentreret. Skuffelsen da dommeren dømte straffespark til Peru kunne høres i hele Danmark, men råbet da de brænder, var mindst lige så stort som da Danmark scorede sit første mål. Kampens spiller var efter min mening bestemt Kasper Schmeichel. Jeg glæder mig allerede til næste danske VM kamp.

Sponsoreret 

Bistro Avenue som ligger på Axeltorv i Købehavn er blevet overtaget af Co-ma Dining for nylig. Co-ma har valgt at viderefører det brunch koncept Avenue havde i weekenden, med forskellig seating, gourmet pizzaer og kagebord. Jeg har besøgt restauranten tre gange til brunch. De første to gange var buffeten til UG, mens den tredje gang var i den lave ende af karakterskalaen. Under Co-mas ledelse besøgte jeg i dag restauranten med min svigermor.
Det bunede med med de traditionelle lækkerier som pølser, røræg, bacon og friskbagt brød. Det som faldt lige i min smag var yoghurt stationen med forskellige toppings, salaterne, gourmet pizza og omeletterne. Jeg kan varmt anbefale Avenue til brunch, da der er god betjening, noget for en hver smag og kvaliteten er høj.

Brunchen bestod af:

Friskpresset juice
Lemonade
Ingefærshot
Omelet bar (2 varianter) 
Yoghurt bar, muesli, mælk, toppings
Forskellige pølser med ost, kylling 
Røræg 
bacon
Flere salater 
Stegte svampe
Frugtsalat
En glutenfri station 
Hønsesalat 
Tunsalat
Skinkesalat
forårsruller
Pålæg 
Lun leverpostej
2 slags laks
Pesto
Humus
Oste 
Marmelade, peanutbutter, nutella 
Kager og mousse 
Friskbagt brød og rugbrød 
Wienerbrød
Pandekager
Kiks 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøntsagsboom