Regler som er erfaret og nedskrevet

Guide til ferie kun med håndbagage

Sommerferien står for døren, og om en uges tid rejser jeg til Malaga i ti dage med min svigerfamilie. Grundet mit erhverv har jeg pakket ekstremt mange gange og er blevet ret god til det. Ofte har jeg/vi kun håndbagage med i billetten. Det er også tilfældet til Malaga.

Pakkeliste til ferien 

 • Rejsestørrelse: ansigtscreme, shampoo, balsam, deodorant, tørshampoo, tandpasta. Køb sololie, aftersun og solcreme på ferien og del i familien. Der er både den mulighed at købe rejsestørrelser eller købe flaskerne og fylde dine egne produkter i.
 • Toiletsager, kosttilskud og medicin. 
 • Outfits. Lad være med at pakke et outfit til hver dag, genbrug hellere de styles du har med. Efter en hel dag i solen er det lækkert med noget let og luftigt. Tag eventuelt de kjoler med du ikke bruger så ofte i Danmark. Tip: brug dine badedragter som toppe til et par shorts eller en nederdel om aften, og på den måde sparre plads i kufferten. Kjolen er mit favorit item og jeg har allerede valgt hvilke jeg skal have med. De er fra blandet andet Malene Birger, Object, Primark, Lollys Laundry og H&M.
  Ellers har jeg nederdele, shorts, t-shirt, top, lidt tykkere bluser og en skjorte med.
 • Træningstøj og sko. Hvis du som mig elsker, at træne så tag et sæt træningstøj med og vask det i hånden dernede. Selvom at du måske ikke er så aktiv som derhjemme, er det rart at have noget praktisk tøj med, hvis i nu skal på familie udflugter.
 • Kasket. Jeg er ikke til alt for varme grader, og en kasket gør at du kan holde til varmen langt bedre end uden
  Jeg har købt de her to:

https://www.monki.com/en_dkk/accessories/hats-scarves-and-gloves/product.baseball-hat-pink-rainbow.0551955002.html

https://www.monki.com/en_dkk/accessories/hats-scarves-gloves/product.baseball-hat-blue.0551955001.html

 • Sko. Et par sandaler til stranden og et til gang. Du behøver ikke fylde kufferten op med sko
 • Et strandnet. Most important thing 
 • Bikini og badedragter i stakkevis. De fylder alligevel ingenting.
 • Solbriller.
 • Højtaler og oplader. Jeg en lille højtaler (som spiller godt og højt fra) fra IRC
 • Bøger. Som skrevet på bloggen tidligere elsker jeg at læse. Jeg køber billige bøger og papbags som jeg så lader ligge på feriestedet når vi skal hjem. 
 • Tegnegrej. Når man ligger ved poolen kan det være rigtig hyggeligt at tegne. Kasper gav mig en tegnebog og farveblyanter for et års tid siden og det er meget afslappende.
 • Dansk slik. Need to say more
 • Rygsæk/taske til flyveturen med alt det nødvendige. Pas, pung, headset, nødder, en bog. Husk at tjek med dit flyselskab om du må have en trolley og en taske ved siden af. Det er ikke hos alle flyselskaber at man må det.
 • Spil. Kort, yatzy, Uno. 
 • Computer. Jeg har altid min computer med så jeg kan blogge eller se serie om aften. Sidste gang fik jeg dog den ikke brugt en eneste gang.
 • Flytøj. Det er for det meste altid koldt i et fly og derfor flyver jeg i sweatsuit og træningssko.

Sidst men ikke mindst kommer selve pakningen af kufferten hvor pulsespillet skal gå op, og det er nemmere end hvad men regner med. Sko, bøger og toilettaske skal placeres strategisk og ellers må du fjerne et stykke tøj eller to.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regler som er erfaret og nedskrevet