Guide til ferie kun med håndbagage

Vingummibamser og beskyttelse

Sponsoreret

I mandags lavede jeg en pakkeliste til ferien, den kan du finde her Guide til ferie kun med håndbagage. I dag giver jeg tip og en reminder omkring sol. I mit erhverv skal jeg passe på med hvor meget sol jeg får. Vi skyder ofte sommerkampagner om vinteren og vinterkampagner om sommeren. Det var tilfældet i onsdags hvor jeg var på skydning for Bahne Lidt om et rock museum, en italiensk restaurant og en violinist. Eftersom vi har haft en fantastisk sommer i Danmark indtil videre og jeg har været et smut til Tyrkiet, har jeg en rimelig god glød. Sommetider falder det ikke i god jord hos en kunde, da det sæsonmæssigt ikke passer sammen. Jeg vil her anbefale nogle produkter jeg har testet (fået i gave). 

Tan Vitamins fra Beauty Bear med betacaroten og acerola forbedreder huden til sommerens sol indefra.
De er både mærket med “no artificial colors”, “no artificial flavors”, “vegan product” og “cruelty free”. De smager af hindbær og har en god konsistens synes jeg. Jeg er ret vild med tanken om at blive beskyttet indefra også med god samvittighed.

Solcreme er vigtigt. Sololie fra Zenz har SPF 30. Den er high protection og både til face, body and hair. Den er UVA/UVB mærket samt “Nordic Ecolabel”. Jeg er opmærksom på, at passe på min hud, og derfor bruger jeg altid solbeskyttelse. Jeg havde ikke prøvet en olie før, men den er lækker i konsistensen og dufter af vanilje.

Net. Jeg elsker net generelt og de er et musthave for mig på stranden. Dette hør net fik jeg til et event hos Migliorini PR bureau. Jeg synes at det passer rigtig godt til sol og stand, samt til tidens tendenser med natur, flet og hør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til ferie kun med håndbagage