Vingummibamser og beskyttelse

Frugt is, sved og smykke opdatering

Ugens anbefaling: Fitness World 

Dette er ikke et sponsoret indlæg, men den sidste halvanden uge har jeg trænet med min søster i Fitness World. Grundet hun er medlem kører FW lige nu en kampagne hvor et eksisterende medlem kan give 14 dages gratis træning til alle sine venner/familiemedlemmer, og man får gratis oprettelse oveni hatten, hvis man melder sig ind. Tilbuddet skal aktiveres inden den 16 juli. Jeg har i den grad gjort brug af tilbuddet, og har trænet holdtræning hver dag. Som bonus har jeg set min søster mere. I dag var vi til et 3 timers trænings event på Bellevue strand, hvilket var intens og godt.

I torsdags var jeg til et event med Miglorini Agency i Amaliehaven (inviteret). Det var til sommer frugt is og plastik tasker. Calajade har lavet net i genbrugsplastik med skrift på. Overskriften er “Fruit and Veggies”. Net er min yndlings “taske”. Det var et hyggeligt event med en masse søde bloggere.

I fredags blev jeg ringet op klokken 8.15 af min booker Sussi. Hun spurgte om jeg kunne komme på arbejde i dag, og jeg skyndte mig selvfølgelige at sige ja. Jeg cyklede hastigt til Larsbjørnsstrædet for at skyde kampagne for Lund Copenhagen. At komme på arbejde er, som at køre på cykel. Jeg røg i hår og make up og derefter ind foran kameraet. Der var flere looks igennem dagen, og jeg var på arbejde med det skønneste team, som jeg kendte i forvejen.

I kan se looksne for dagen herunder (samt billedet i toppen af indlægget) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vingummibamser og beskyttelse