Frugt is, sved og smykke opdatering

Strand, rosé og magnum i lange baner

I morgen (meget tidlig morgen) tager jeg med min svigerfamilie til Malaga. Vi skal på ferie sammen i ti dage. Mine svigerforældre har lejet hus og bil og tager “alle” børnene med. Kvalitetstid, spil, bøger og god mad står på programmet. Jeg glæder mig til strand, rosé og magnum i lange baner. Jeg skriver en guide/anbefaling om Malaga når vi er hjemme igen. Hvor man skal spise, shoppe, træne, opleve og bo. I dag har jeg ordnet alle de praktiske ting inden ferien. Rengørring, pakke, handle, telefonopkald, mails og vasketøj. Jeg efterlader altid vores hjem rent og rydeligt inden afgang. Hvis i har brug for en pakkeliste til sommerens destinationer har jeg lavet en her Guide til ferie kun med håndbagage. Mens jeg er på ferie, er der nok mere stille på bloggen end der plejer, men selvfølgelig vil jeg stadig opdatere med indlæg. Jeg ønsker jer alle en fantastisk sommer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frugt is, sved og smykke opdatering