Feriestemning og ost i lange mængder

Farveeksplosion og happy vibes

Sponsoreret 

Jeg bliver glad af farver. Farver i hjemmet, i det kulinariske og i min garderobe. Mænd og kvinder som klæder sig i print og farvelader er forfriskende (især i Danmark) og løfter på en måde “stemningen”. Jeg ifører mig mest farver om sommeren, da min kulør er til det. Migliorini Agency er PR bureau for Louise Kragh. Den ørering jeg har på, på billederne, er fra Louise Kragh. Den er en gul eksplosion af farver og perfekt til sommerens get togethers og events. Den er af keramik, forgyldt sølv og en perle. Unica ørering. Jeg kan desværre ikke linke til den, men hold øje med hjemmesiden her: https://www.louisekragh.dk

2 kommentarer

 • Neeej hvor er det en fin ørering! Ærgerligt at man ikke selv kan klikke den hjem 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Beyer

   Ja den er simpelthen så fin! Perfekt til sommeren. Skal jeg forhøre ved PR bureauet hvornår den kommer ud? Håber at du har en dejlig sommer. Knus A 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriestemning og ost i lange mængder