Farveeksplosion og happy vibes

En lille omvej tæt på midnat

For et par dage siden var vi i byen Mijas (den skriver jeg om på et senere tidspunkt i min guide). Vi spiste aftensmad deroppe, så da vi skulle hjem var klokken omkring 22. Vi kørte i et godt tempo gennem bjergbyen, og GPS’en styrede os mod Benalmadena. Da vi kommer til en rundkørsel, læser min svigerfar forkert på GPS’en og kører ad en vej tæt op til rundkørslen. Kasper reagerer og siger, at den vej skulle vi ikke, og inden vi får vendt om er vi på en motorvej 12 km i den forkerte retning, inden vi kan køre af igen. Det udleder både skideballe, hån, grin og jokes. Den motorvej vi kører på skal man betale for, så da vi endelig når 12 km den ene vej og til betalingsanlægget, betaler min svigerfar 4,90 euro, kører rundt i en rundkørsel og derefter direkte tilbage til betalingsanlægget da man skal betale for, at kører på motorvejen i begge retninger. 75 kr, 24 km ekstra og 45 minutter lagt oveni, og så var vi ellers ved at være hjemme. Roadtrip 1.0. Der var en blanding af hysteriske grin, flove miner og skældsord i bilen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farveeksplosion og happy vibes