En lille omvej tæt på midnat

Balancen mellem ferie og en “slank krop”

Jeg rejser meget, både med mit arbejde og på ferie. Det er ingen hemmelighed, at jeg fungerer bedst i hjemmevante rammer, hvor jeg kan sove, træne og spise som det passer mig.
Kort fortalt:
Jeg er A-menneske
Mit system fungerer bedst når jeg træner/er aktiv hver dag
Min krop har det bedst med madvarer til den grønne side

Når det så er sagt, nyder jeg at rejse på ferie. Det kan være svært for mig at balancerer mellem den livstil en ferie kan indebære og det liv som jeg har i Danmark. Desuden er det yderst vigtigt, at der ikke går for meget sukker og kulhydrater i den, da jeg har et job som jeg skal passe, når jeg kommer hjem.
Den sunde livstil jeg har, som omfatter en masse grøntsager og træning, var for mange år siden ikke af lyst, men det er den bestemt blevet. Jeg glæder mig til at træne hver eneste dag. Farvefuld vegetar mad og bootcamps er noget jeg betragter som en del af mig. Som regel når jeg er på ferie, om det er med min egen familie eller Kaspers familie, tager jeg det dag for dag, hvad min krop har lyst til. Jeg er for eksempel dårlig til at spise morgenmad, og er derfor sjældent spisende ved morgenbordet. Derudover går jeg tidligere op fra poolen for at træne. De små justeringer jeg laver for, at jeg kan vedligeholde min krop og for den sags skyld min lyst, føler jeg ikke ekskluderer mig fra fællesskabet. Jeg har før udtrykt på bloggen hvordan jeg ikke “synes om” den danske madkultur, og den har jeg ikke med mig, hvor end jeg rejser hen. Jeg har levet af mit udseende i mange år, og det at have en sund og slank krop er også et slags “mantra” for mig. Det er vigtigt for mig, at gøre min krop stærk og give din ordentlig næring. Det betyder ikke, at jeg ikke drikker alkohol, spiser is, ost og chips, men det betyder, at der skal være balance i min livsstil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille omvej tæt på midnat