Balancen mellem ferie og en "slank krop"

SKINREPAIR

31417179_10156398213473308_7612997538395717632_n

Reklame for SKINREPAIR

Der er mange ydre faktorer som spiller ind når man arbejder som model. En key ting er huden. Et look som florere rundt i modeverden er flawless skin. Et look hvor din hud kun er let dækket, så hudens struktur kommer til udtryk.
Jeg har de sidste par måneder brugt kosttilskuddet SKINREPAIR  som er et produkt i Care and Repair serien fra Lab Pharma. SKINREPAIR indeholder et hav af gode stoffer som blandt andet collagen, vitamin C samt A og Zink. Det er et kosttilskud som bidrager til normal hud. Collagen er det protein i huden som vi alle er født med, det udgør den primære støttestruktur i huden og sørger for fugtighed og smidighed. Jeg har ikke givet min hud meget opmærksomhed. Jeg bruger fugtighedscreme og ellers nogle ansigtsmasker fra tid til anden. Desuden benytter jeg mig ekstrem sjældent af make up, pånær når jeg er på arbejde. SKINREPAIR har den ideologi, at huden opbygges indefra og cremer mv. ikke har en betydelig effekt. Den statement går hånd i hånd med min egen overbevisning, og netop derfor har jeg aldrig købt for dyre domme til min hud. SKINREPAIR er budgetvenligt og er på tilbud til 199 kr nu, normal pris 349 kr. Pillerne er ikke meget større end vitaminpiller, har ingen smag og man skal tage to dagligt. Foruden SKINREPAIR tager jeg zink, kalk, D vitamin, magnesium, B12, silika, ingefær og biotin, så det er hverdag for mig, at tage kosttilskud. Jeg tager mine piller igennem hele dagen, da de oftest skal tages sammen med et måltid, og derfor synes jeg det er mere “behageligt” at dele min dosis ud over dagen.
Jeg har aldrig været præget af hudproblemer, andet end eksem grundet allergi da jeg var yngre, så da jeg begyndte på SKINREPAIR var det med henblik på fordelene ved produktet. SKINREPAIR kan modvirke dannelsen af rynker, opretholde normal hud samt bidrage til collagendannelsen. Som model er det meget vigtigt, at møde op med den bedst mulige hud. De få gange, at jeg har haft lidt eksem eller en urenhed, har jeg følt skyldfølelse over min hud. Derfor var min motivation for at teste produktet altid, at møde op “fejlfri” hud. Jeg begyndte, at se resultater efter en måneds tid. Mit fokus har været på ansigtet, men ændringer over hele kroppen er forekommet. Jeg kan godt have sart og tør hud, men kosttilskuddet har gjort, at jeg næsten ikke bruger creme længere. Før skulle jeg have creme på morgen og aften for, at jeg vågnede op med glødende og fugtet hud. Nu glemmer jeg min fugtighedscreme og jeg behøver den ikke i samme omfang. Jeg er blevet mere spændstig i huden end før jeg brugte SKINREPAIR, hvor min hud kunne føles stram. Jeg har en meget sensitiv hud og kosttilskuddet har ikke givet gener i forhold til den problematik. Fordi jeg ikke døjer med hud skavanker har SKINREPAIR kun optimeret min hud, og derfor anbefaler jeg alle, at prøve produktet både hvis man har en hud, som man er utilfreds med eller gerne vil styrke sin hud. Huden er noget af det første man ser på et andet menneske. Selvfølgelig er der også øjne, hår og mund, men huden dækker en stor del af vores krop, og derfor fortjener alle en mulighed for at forbedre den.

Hvis SKINREPAIR har fanget din interesse, så klik her

img_6613-25-04-18-17-15

31949179_10156411278753308_2078996065138245632_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balancen mellem ferie og en "slank krop"