SKINREPAIR

Guide til Malaga

Inden jeg tog afsted til Spanien lovede jeg at lave en guide over Malaga. Vi boede i byen Benalmádena i en lejlighed med tilhørrende pool og træningscenter.

Top spisesteder, gode råd og oplevelser: 

  • Marked i Torremolinos. Der er marked hver dag i Spanien og nogle er selvfølgelig bedre end andre. Markederne bugner blandt andet med lædervare, slik og tørret frugt, IT sager, keramik og tøj.
  • Torremolinos gågade og havn. Stedet er danskernes fortrukne sted på Costa Del Sol. Vi spiste på “Black Angus Grill”, hvor jeg kan anbefale chicken quesadillas, chicken curry og stegte grøntsager. Vi besøgte “Kenkó” bagefter som er en bæredygtig is bar med mange forskellige smage.
  • Hardrock Cafe i Marbella. For andet år i træk besøgte vi Hardrock. Maden er ubeklagelig der og jeg valgte veggie fajitas. Desværre var serviceniveauet ekstrem ringe, men vi ramte nok en dårlig dag.
  • Puerto Banús havn. Havnen ligger i Marbella og er rigmandskvarteret. High-end butikker, dyre biler og luksus både er key words for området.
  • Mine svigerforældre lejede en bil igen i år. Det er et must have når man tager til Spanien og gerne vil opleve flere byer.
  • Mijas er en hvid bjergby. Alle bygninger er hvide, der er flere små torve, der er mulighed for at opleve byen i æsel-taxa eller i hestevogn. Byen er præget af små stræder, der er en fantastisk udsigt og en kendt kirke/kapel. Vi var deroppe to gange. Første gang spiste vi på “La Alcazaba de Mijas” hvor vi fik grøntsags paella og store bøffer. Maden var fantastisk. I Mijas ligger der en chokoladefabrik og et chokolademuseum. Vi smagte deres is, som var meget lækker. Favoritterne var  vanilje, dulce le og forest berries.
  • Malaga centrum. Der er flere seværdigheder at se i byen. Vi besøgte Gibralfaro borg som er Malagas varetegn. Turen derop var en workout i sig selv, da det gik stejlt opad. De små gader og stræder er hyggelige, og et særdeles godt is sted er “Desiderio” gelato & Caffe. Deres stracciatella is er spot on. Vi gik også forbi domkirken og de mange parker og haver som er meget grønne og smukke.
  • Vi handlede i Super Mercardo, men der er mange forskellige supermarkeder som Aldi, Lidl og SuperSol. Priserne er lave og der er et kæmpe udvalg af varer.
  • Fluer. Der er mange fluer ved pools i Malaga. Køb en insektspray hvis du vil være i fred.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKINREPAIR