Salat, sommer og sol

Bagende sol, rørte sjæle og en masse musik

I torsdags var Kasper og jeg til Grøn Koncert på Tiøren, Amager. Det var en fantastisk musikalsk dag. Vores favoritter var klart Aqua og Lukas Graham (LG’s optræden og sange rører noget i mig). Vi kunne alle deres numre, vi stod tæt på scenen og havde en fest. Ellers hørte vi Joey Moe, Phlake og Suspekt. Hvis du ikke havde mulighed for at komme til GK på Amager har du muligheden søndag den 29/7 i Valby.

Gode råd til Grøn Koncert:

  • Tomme vandflasker, vi var vidne til at mange skulle tømme deres flasker, da der er muligheder for at fylde dem op ved vandposter.
  • Husk kasket og solbriller hvis vejret er godt. Da vi var til koncert var det i bagende sol og vi fortrød i den grad, at vi ikke kunne skåne vores øjne.
  • Camping stole eller tæppe.
  • Madpakke. Der var bedre faciliteter end de andre år med gourmet pizza, luksus burgere og fish and chips. Dog hvis man er mere til den grønne side har Grøn Koncert ikke disse alternativer, derfor valgte vi at have madpakker med. Hav eventuelt køleelement med.
  • Drop offentlig transport. Det har været et kaos at komme til og fra GK med det offentlige, vi tog vores cykler og fik lige ekstra kalorier optjent.
  • Brug rygsæk som taske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat, sommer og sol