Bagende sol, rørte sjæle og en masse musik

En tur i havet og masser af læsning

Familien Beyer er ankommet til Bornholm. Jeg laver en guide til øen når vi er hjemme igen. På programmet har vi både tartelet spisning, hammeren rundt, hestevognskørsel, cykeltur, minigolf og meget andet, som i selvfølgelig vil høre mere om.
Min moster bor i Årsdale og nede ved havnen er der en høker (købsmandsforretning), uden foran den er der et skab med bøger. Man kan både bytte, låne og beholde bøger fra deres skab. Et tiltag som det synes jeg er skønt. I dag har jeg været en tur i havet med min mor, været forbi Svaneke til den første is (chokolade, vanilje og skovbær sorbet, malet min mosters rækværk og læst en masse i mine bøger. Solen skinner fra en skyfri himmel og jeg nyder min ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagende sol, rørte sjæle og en masse musik