En tur i havet og masser af læsning

Minigolf tunering, sand mellem tæerne, yatzy og softice

Kasper er kommet til øen. Jeg hentede ham ved færgen i går i Rønne. Inden da havde min mor og jeg nået et smut til Balka strand. Sandet var silke blødt og vandet rent, dog koldt. I går aftes holdt vi vores årlige minigolf tunering i Snogebæk. Jeg kan varmt anbefale Brenos minegolfbane. Vi startede efter alder, og jeg kom på en stærk anden plads efter min mors mand som løb med sejreren. Inden tuneringen startede fik vi is hos Kjærstrup. De er kendt for deres lækre softice med flydende mørk chokolade som topping. De har dog også almindelig kugle is, som er deres eget frisklavet is (mange forskellige smage). Aften sluttede hjemme i gården med yatzy, hvilket er et spil jeg elsker at spille. I dag skal Kasper og jeg gå hammeren rundt. Det er en tur på nordlandet rundt om klipper, og man kommer forbi en smuk sø “Opalsøen”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i havet og masser af læsning