Mine favorit brunch steder i København

Guide til den dejligeste ferie Ø

Sent i går aftes landede Kasper og jeg hjemme på Molbechsvej. Bornholm er en ø som jeg har besøgt mange gange, da mine forældre og familie kommer derfra. De mange turistattraktioner er oplevet op til flere gange og jeg vil guide til traditionelle samt små perler herunder.

Kulinariske oplevelser 

Svaneke chokolade. Deres chokoladepinde til varm chokolade samt deres flødeboller med nøddebund er rigtig lækre.

Aarsdale røgeri. De har de bedste fiskefrikadeller på øen. 5 stk, 70 kr.

Kjærstrup. Forretningen ligger både i Rønne, Gudhjem, Svaneke og Snogebæk. Jeg kan anbefale deres softice med flydende mørk chokolade topping.Den fås fra lille til kæmpe størrelse.

Bornholms Ismejeri. Jeg kan anbefale vanilje, chokolade og hindbær.

Svaneke is. Jeg kan anbefale vanilje, chokolade, hvid chokolade, hindbær sherbet, skovbær sorbet og Svaneke baltic.

Bolcheriet, Svaneke. Bland selv bolcher af god kvalitet. 100 gram koster 23 kr.

Oplevelser 

Hestevognskørsel i Almindingen. Klokken 18 hver dag i sommeren kan man køre i hestevogn. Turen tager 2 timer og koster 140 kr med kaffe og kage.

Brenos minigolf. Hver år afholder vi minigolf tunering Minigolf tunering, sand mellem tæerne, yatzy og softice det koster 25 kr per person.

Svanekehavn. Svaneke er en af de hyggeliste byer på Bornholm og byder på mange forskellige aktiviter som torvedag, hønseskidning og baderi fra havnen.

Balka strand. Balka har det fineste sand og rent badevand.

Hammeren rundt (hammerknuden) og Opalsøen. Jeg har gået hammeren rundt mange gange og det er en oplevelsesrig tur hver eneste gang. Turen byder på sand, klipper, hav og skov. Man kommer forbi Opalsøen som har en smuk grøn farve. Turen er cirka 7 km og tager 2-3 timer med pauser.

Vejboder. Der er mange vejboder rundt omkring på øen med grøntsager og frugter. Det kan være nye kartofler, kirsebær eller honning.

Spænd cykelhjelmen og tag nogle turer rundt på øen, det er hårdt, sjovt og fantastisk.

Antikke forretning og lopper. I bladet “Ugens Bornholm” kan man læse hvad der sker i ugens løb mens man er på ferie på Bornholm. Her er det muligt også at undersøge hvor øens lopper finder sted. Der er mange antikke forretninger på Bornholm, vi besøgte flere i Svaneke og Aarsdale.

Bio i Svaneke parken. I løbet af sommeren afholder Svaneke parken bio aftner i det fri. Det er gratis, kom i god tid og få en god plads.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit brunch steder i København