Den klammeste træning og bedste sommer drink

Om at føle sig forkert og ikke god nok

I dag har jeg the blues. Jeg har hevet en sommerforkølelse til mig og jeg spekulerer som jeg ikke har gjort længe.
Den københavnske modeuge er godt i gang, og den minder mig om, at jeg “burde” have travlt. For en sæson siden havde jeg 5-8 shows, jeg løb rundt til castings, shows, fittings og events. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg føler mig som en “pensioneret” model. Jeg er udemærket klar over at nyudklækkede modeller skal have deres storhedstid som jeg også havde, men det er svært at forene sig med, at jeg ikke er en del af gamet i samme omfang.
Derudover føler jeg ikke tilpas i min krop for tiden. Sommerens udskejelser har uden tvivl sat sig nogle spor, og det er jeg ved at rette op på. Jeg træner maksimalt og køleskabet bugner af sunde madvarer. Alligevel føler jeg mig ved siden af mig selv. Det drive jeg engang havde som model, grundet den store efterspørgsel på mig, er svækket lidt, da jeg ikke bliver booket som før. Der er intet i vejen med disse tanker og refleksioner, men følelsen af ikke at være god nok eller ved siden af mig selv har jeg det ikke godt med. Jeg er en kvinde som er ambitiøs, målrettet og får alt på min to-do liste gjort, derfor mener jeg også, at jeg selv aktivt må gøre en forskel, hvis jeg ikke er tilfreds med hvor jeg er i livet.

1 kommentar

  • Lars Toftefors

    Jag såg ditt inlägg av en tillfällighet. Modigt att du är så utlämnande och riktigt gott skrivet. Vi kan alla känna av the Blues ibland och du gör det rätta. Acceptera den och inse att det är ditt eget ansvar att komma vidare. Du berörde mig. KH Lars

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den klammeste træning og bedste sommer drink